Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Sebastian Bodu

Sebastian Bodu nu mai încape nici în PNTCD

June 1, 2014Dan Birsan

Bodu SebastianDupă ce a demisionat din PDL ca să se reîntoarcă în PNȚCD pentru a candida la europarlamentare, Sebastian Bodu renunță și la partidul lui Aurelian Pavelescu.

Bodu și-a anunțat demisia din PNȚCD după ce nu a reușit să pună mâna pe un mandat de parlamentar candidând pe listele acestui partid.

Comunicat Sebastian Bodu

May 28, 2014pnt

Sebastian BoduAm intrat in PNȚCD, acceptand invitația de a candida la alegerile europarlamentare, în ideea de a construi un proiect politic și imi doresc să continui acest proiect. Avand in vedere scorul înregistrat, cred ca este nevoie de o asumare a responsabilității din partea întregii conduceri a partidului. Este împotriva logicii si a bunului simț ca doar unii să facă gestul asumării iar președintele partidului și cel care a deschis lista de candidați să refuze acest lucru.

PNŢCD apară în Europa o Românie a valorii, decenţei şi bunului simţ

Reprezentanţii PNŢCD-ului din Ialomiţa au strâns ieri rândurile în jurul unui nou proiect de partid promovat de prim-vicepreşedintele naţional, Vlad Moisescu, de europarlamentarul Sebastian Bodu – candidat PNŢCD la europarlamentare, şi de Ştefan Munteanu – coordonatorul judeţean al programului politic şi campaniei electorale pentru alegerile din 25 mai.

Militanţi pentru o politică decentă

Apelul lui Bodu, către Băsescu şi Ponta: România devine stat bananier

April 17, 2014pnt

Sebastian BoduEuroparlamentarul Sebastian Bodu devine din ce în ce mai vocal. Determinat să îşi redefinească şi să îşi întărească noua poziţie în trupa ţărănistă, Bodu trage un semnal de alarmă în privinţa scandalurilor politice escaladate în ultima perioadă, care îi au ca protagonişti pe premierul Victor Ponta şi pe preşedintele Traian Băsescu.

Reîntoarcerea lui Sebastian Bodu în PNTCD

March 24, 2014Dan Birsan

Sebastian BoduReîntoarcerea lui Sebastian Bodu în PNTCD si posibilul triumf al traditiei

Comentarii recente