Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Referendum Monarhie

Sondaj INSCOP realizat în luna mai 2014 despre Monarhie

June 2, 2014pnt

Potrivit unui sondaj INSCOP realizat în luna mai 2014, 44,9% din populaţia României are o parere foarte bună sau bună despre Casa Regală. În acelaşi timp, 30,2% dintre respondenţi s-au pronunţat în favoarea Monarhiei ca formă de guvernare. Aşa cum arăta domnul Darie Cristea, coordonator de proiecte INSCOP, sondajul vine în cursul unui an electoral, când în mod normal agenda publică nu acordă o atenţie deosebită subiectelor legate de monarhie. Să fie oare asa?

Declaraţia de la Cluj Napoca a PNTCD din 10 Mai 2014

Partidul Naţional Taranesc Creştin Democrat, fondator de stat unitar, consecvent inaltelor principii moral-crestine cultivate de ilustrii sai inaintasi, intrunit in comitetul National de Conducere, azi, 10 Mai 2014, Cluj-Napoca, constatand ca:

Mars Regal

March 10, 2014pnt

Referendumul cu privire la forma de guvernamant: Monarhia Constitutionala

Aurelian PavelescuIn data de 7 iunie a.c. am convocat Comitetul National de Conducere al PNTCD, pentru a hotara forma in care se poate declansa referendumul cu privire la forma de guvernamant: Monarhia Constitutionala. Azi, la orele 17,00, am facut public punctul de pe ordinea de zi cu privire la referendumul pentru Monarhie la B1 TV.

Comentarii recente