Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Principele Nicolae

Un tânăr de excepţie: Principele Nicolae!

În România datorită unor tineri de excepţie au loc schimbări frumoase însă prea puţin sunt apreciate şi luate ca model. Am întâlnit în aceste zile un tânăr distins, care a sosit în România precum Regele Carol I la 27 de ani fără să cunoască prea multe despre ţara noastră, dar care a dat mult României de la Independenţă la instituţii trainice de stat.

Principele Nicolae, reprezentantul Regelui Mihai în Franţa

January 4, 2013pnt

Principele NicolaePrincipele Nicolae a efectuat o vizită de două zile la Nancy, în Franţa, unde a reprezentat Familia Regală a României la căsătoria ASIR Arhiducelui Cristoph al Austriei cu domnişoara Adelaide Drape-Frisch. După cum scrie princeradublog.ro, a fost pentru a doua oară când Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală a României la o ceremonie regală după ce, însoţind pe Majestatea Sa Regele, Principele Nicolae a participat la Viena, la funeraliile Arhiducelui Otto, şeful Familiei Imperiale austriece.

Printul Nicolae si Monarhia

November 25, 2012pnt

Printul Nicolaeromania.jpg" style="width: 300px; height: 200px; margin: 5px; float: left;">Nepotul Regelui Mihai, principele Nicolae, se stabilește definitiv in România. Tânărul de 27 de ani este fiul Principesei Elena și al treilea în linia succesiunii la tron ( mai multe explicații despre acest aspect puteți găsi la http://www.familiaregala.ro/ro/familia-regala-astazi/linia-de-succesiune/ ). Tatăl principelui Nicolae, Robin Medforth Mills a fost medic și a lucrat ca reprezentant pentru ONU. A murit în urma cu doi ani.

Regele Mihai implineste saptamana viitoare 91 de ani

Regele Mihai Iregele-mihai-i.jpg" style="width: 300px; height: 389px; margin: 5px; float: left;">Regele Mihai împlineşte săptămâna viitoare, pe 25 octombrie, 91 de ani, iar Casa Regală organizează o serie de evenimente pentru a celebra acest eveniment, printre care acordarea de decoraţii şi primirea unor titluri universitare onorifice de către Maiestatea sa.

Casa Regală a dat publicităţii calendarul evenimentelor.

Comentarii recente