Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Organizatia tineret PNTCD

PNTCD renaste - Ora de religie !

PNTCD renaste! Iata, o actiune a Tineretului PNTCD, pentru sustinerea orei de religie in scoli, ca voce, port-drapel ale partidului. Noua generatie de taranisti, crescuti in duhul principiilor morale crestine, redescoperite azi, in numele unui popor crestin, care are nevoie de reprezentare politica, in contra unei clase politice obtuze, care s-a indepartat de popor. Felicitari tinerilor, condusi de Cosmin Andrei Constantinescu si Ion Motea, coordonati de Nick Teodoreanu - Prim-vicepresedinte PNTCD!

Ceremonia de investire a noilor echipe de tineret la PNȚCD

February 3, 2015Dan Birsan

CEREMONIA DE ÎNVESTIRE A NOILOR ECHIPE DE TINERET, STUDENȚI ȘI ELEVI LA PNȚCD SECTOR 6 BUCUREȘTI.

OT PNTCD - Dragoste cu forța nu se poate !

May 28, 2014pnt

În urma rezultatului slab obținut la alegerile europarlamentare, alături de decizia prin care o parte a BNC al PNŢCD işi inaintează demisiile de onoare din conducerea partidului și a faptului că președintele Organizației de Tineret a PNȚCD, domnul Mihai Sava, a fost demis de către președintele partidului, domnul Aurelian Pavelescu, în semn de solidaritate față de președintele nostru Mihai Sava, urmatorii membri ai Biroului Național de Conducere al OT PNȚCD își prezintă demisia:

Comentarii recente