Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Liberali

Supliciul taranist şi liberalii rătăcitori

May 30, 2014pnt

Tortionarul marelui lider taranist Ion Mihalache a dat ochii cu procurorii. Visinescu a fost audiat. Stirea aceasta a fost publicata pe data de Marti, 14 Ianuarie 2014 pe portalul ziare.com insa stirea nu a fost preluata de presa mare.

Stie cineva care este rezultatul audierilor? Oare nu este important ca sa stim si noi adevarul despre cei care l-au torturat pe Ion Mihalache sau nu mai este important acest lucru? Nu mai intereseaza adevarul istoric sau vrem sa traim doar in prezent la intensitate maxima si dupa noi potopul?

Unde ne sunt liberalii?

February 22, 2013pnt

Tudorel UrianuÎn România, oficial, liberalii sunt şi la putere şi în opoziţie. Vocea lor nu se aude însă nici la putere nici în opoziţie, iar atunci când spriritul liberal încearcă, timid, să-şi facă simţită prezenţa, este ameninţat cu excluderea. Cum ar fi spus Nicolae Manolescu pe la mijlocul anilor ’90, avem liberali fără liberalism.

Deriva antiliberala a liberalismului romanesc

February 13, 2013pnt

Andrei CorneaCum de a ajuns PNL, din 2000 și ceva, moștenitorul campaniilor de ură de altă dată ale PRM, ale antimaghiarismului PUNR, ale conceptului „România colonizată de marile puteri“, promovat cândva de toți aceștia și de vechiul PDSR, fiind totodată votat masiv de un electorat care ar fi trebuit să fie cel mai „luminat“ al României?

Comentarii recente