Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Laurenţiu Mândrea

Laurenţiu Mândrea va candida pe colegiul 3 la alegerile parlamentare

Laurentiu MandreaPreşedintele PNŢCD Dolj, Laurenţiu Mândrea anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va candida la deputaţi pentru alianţa ARD (Alianţa România Dreaptă) în colegiul nr. 3 din Craiova.

Laurenţiu Mândrea a explicat de ce va încerca să obţină voturi ca deputat la colegiul 3: “PNŢCD are un colegiu de deputat la alegerile parlamentare. Este vorba despre colegiul nr. 3 din Craiova, iar candidatul sunt eu. Este singurul colegiu cedat de către PDL în Dolj, restul colegilor din ARD nu au organizaţii în judeţ şi nu au primit colegii.”

PNTCD militeaza pentru revenirea la monarhie in Romania

August 11, 2012pnt

Laurentiu MandreaLaurențiu Mandrea, președintele PNȚCD Dolj, susține că indiferent de cel care va conduce țara, nu se va schimba nimic în bine. El afirmă că România trebuie să revină la monarhie pentru o schimbare vizibilă.

Mandrea este de părere că populația a ajuns la o stare de saturație. „Oamenii s-au săturat de politizare și de incompetenții care conduc doar pentru că au fost desemnați politic. Casa Regală a României a demonstrat cu toate ocaziile că susține interesele României și este deasupra clasei politice.”, a declarat acesta.

Mândrea şi Duduială – tandem ţărănist pentru locale la Craiova

May 26, 2012pnt

Mandrea Aurelian DuduialaPreşedintele de la judeţ şi cel de la filiala municipala a ţărăniştilor s-au lansat în cursa pentru primele două locuri în administraţie.

Preşedintele PNŢCD Dolj, Laurenţiu Mândrea, va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, în timp ce liderul ţărăniştilor craioveni, Gheorghe Duduială, va fi reprezentantul partidului în cursa pentru primăria Craiova.

Mândrea promite să sporească absorbţia de fonduri europene la nivelul judeţului.

Comentarii recente