Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Iubire

Respectul între soţi

July 13, 2013Mirela Birsan
Filed under:

Dumnezeu pe toate le-a rânduit cu înţelepciune. Pe bărbat l-a înzestrat cu un fel de harisme, iar pe femeie cu un alt fel. I-a dat bărbatului bărbăţie, pentru ca să se descurce în situaţiile grele şi pentru ca femeia să se supună lui. Căci, dacă ar fi dat şi femeii aceeaşi bărbăţie, nu s-ar fi putut menţine familia.

Cine este Iisus Hristos?

April 24, 2013Mirela Birsan

Merg in fiecare duminica la biserica, ca sa nu pierd episoade din filmul vesniciei. Totusi, nu este viata o telenovela (plangere). Ne spovedim mai des, ne rugam mai des, postim mai des, citim din Biblie mai des, ne odihnim in Dumnezeu mai des, ne impartasim mai des (avem modele de viata din Biblie, nu de la TV). Nu conteaza ce pun pe masa de Pasti, conteaza Cine intra in casa… Si ne pregatim.

Părintele Arsenie Boca - cuvânt la Duminica fiului risipitor

March 24, 2013Mirela Birsan
Filed under:

Pilda aceasta numai Dumnezeu o putea spune; căci limba omenească nicicând n-a putut cuprinde în mai puţine cuvinte, mai simplu şi mai profund toată tragedia omului, peste care El revarsă un ocean de iubire şi înţelepciune. Toţi ne recunoaştem în acest fiu risipitor, căzut de la cinstea de fiu al lui Dumnezeu, până la „rangul” unui porcar decăzut şi cu sufletul în zdrenţe.

Greutatea credintei

February 11, 2013Mirela Birsan

rugaciune.jpg" style="width: 180px; height: 260px; border-width: 1px; border-style: solid; margin: 5px; float: left;">Nu poti ajunge la Dumnezeu atunci cand pleci in cautarea Lui, daca nu o faci cu credinta, urmand calea aratata de Biserica dreptslavitoare, pentru ca ea stie atat drumul de parcurs, cat si modalitatea de a depasi toate piedicile de pe parcurs.

Comentarii recente