Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Coruptie

Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali

March 24, 2014pnt
Filed under:

Vlad MoisescuVlad Moisescu: "Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali şi incompetenţi"

Conducerea Partidului Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat a participat, sâmbătă, 22 martie, la Reuniunea Regională a organizaţiilor formaţiunii creştin-democrate din judeţul Constanţa.

Condamnarea lui Dan Voiculescu- valoare simbolica

September 27, 2013Dan Birsan

Ioan AvramDan Voiculescu este un om de afaceri care detine prin diversi un adevarat imperiu. Dan Voiculescu a fost sportiv de performanta in tinerete(a jucat hokey).

Dan Voiculescu detine prin copii un trust media care este folosit exact si performant ca stapanul din spatele lui sa joace o carte importanta in mersul politicii.

Dan Voiculescu a fost coleg in tinerete cu Dorin Tudoran.Asta chiar nu are nici o importanta pentru Dorin Tudoran.

Dan Voiculescu este cercetat de mai bine de 10 ani pentru privatizarea ICA(Institutul de Cercetari Alimentare).Cel condus de profesorul care ne invata cum sa mancam sanatos, Gheorghe Mencinicopschi.

USL-un urias cu picioare de lut

May 15, 2013pnt

Ioan AvramSub aripa celor aproape 70% cu care a castigat alegerile parlamentare, USL pare un urias. Un urias care calca totul in picioare,care face si desface (ca sa folosim o expresie golaneasca)”cum vrea muschii lui.

Vrea sa schimbe Constitutia(ce tara a mai schimbat-o de trei ori in 20 de ani?),vrea sa schimbe legile care nu convin clientelei,vrea sa schimbe fata Justitiei,vrea sa-si subordoneze institutii ale statului (care ar trebuisa fie independente),da cu piciorul in ceea ce ar trebui sa fie statul de drept……….

România secretizează dezastrul

January 8, 2013pnt

Mihai GiurgeaVictor Ponta e mort de frică.

Și face greșeli sinucigașe. Sa secretizezi bugetul (sau discuțiile despre buget), când urmează o sărăcie cruntă, este o demență:

Comentarii recente