Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Andrei Chiliman

Andrei Chiliman se înscrie în PDL şi va avea funcţia de prim-vicepreşedinte

July 10, 2014pnt

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va înscrie, luni, în PDL, urmând să aibă funcţia de prim-vicepreşedinte, au declarat pentru MEDIAFAX surse democrat-liberale.

Potrivit surselor citate, PDL va semna luni, după şedinţa BPN al partidului, un protocol cu Iniţiativa România Liberală.

Chiliman: Antonescu ar fi o catastrofă pentru România. Susţin renaşterea PNŢCD

November 23, 2013pnt

Andrei ChilimanEdilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat în cadrul unui interviu publicat vineri că exclude varianta de a mai reveni în PNL, al cărui preşedinte, Crin Antonescu, „ar fi ocatastrofă pentru România", el concentrându-se în schimb asupra Iniţativei România Liberală şi a susţinerii proiectului de renaştere a PNŢCD.

Impresii, comentarii despre PNŢCD

November 7, 2013Dan Birsan

Daniel Remus Veres

Renaștem pentru România ta !

Chiliman: Am avut o primă întâlnire între IRL, PNŢCD şi FC pentru unificarea dreptei

May 22, 2013pnt

Andrei ChilimanChiliman: Am avut o primă întâlnire între IRL, PNŢCD şi FC "pentru unificarea dreptei"

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat pentru MEDIAFAX că luni a avut loc o primă discuţie între IRL, PNŢCD şi FC pentru "unificarea dreptei", fiind vorba de un "parteneriat pe termen lung" care să treacă peste "interese şi orgolii personale".

Chiliman: Politicienii pot face ceva bun pentru ţară la revizuirea Constituţiei

January 13, 2013pnt

 Andrei ChilimanPrimarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat că la revizuirea Constituţiei ar trebui să se accepte schimbarea formei de organizarea a statului prin revenirea la monarhia constituţională.

„Eu cred că este o bună ocazie acum ca trecând peste orgolii, dorinţe, politicienii să facă ceva bun pentru ţară. Să readucă monarhia şi în momentul respectiv, o mulţime de lucruri anormale ar dispărea şi s-ar ajunge într-o fază de normalitate”, a declarat la TVR1 edilul de la Sectorul 1.

Comentarii recente