Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Alianta Dreptate si Adevar

IRL a intrat în Alianţa DA, alături de FC şi PNŢCD

September 10, 2013pnt

Alianta Dreptate si AdevarForţa Civică şi PNŢCD au semnat, sâmbătă, un protocol cu Iniţiativa România Liberală de includere a acesteia în Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr.

Formaţiunile semnatare vor avea candidat unic la prezidenţiale şi candidaţi comuni la europarlamentare.

La semnarea protocolului au participat liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu. Din partea Iniţiativei România Liberală (IRL), au fost prezenţi preşedintele asociaţiei, Vlad Moisescu, primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman şi deputatul Diana Tuşa.

MRU crede că până la toamnă se va înfiinţa Alianţa DA extinsă

MRUPreşedintele Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat marţi seara, la B1 TV, că sunt mari şanse ca până la finalul toamnei să se înfiiţeze Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr extinsă.

„Avem un dialog consolidat cu Iniţiativa România Liberală şi Forţa Civică şi PNŢCD, dar nu numai. Cred că vom putea ajunge la o formulă clară de cooperare la începutul acestei toamne, la Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr plus IRL. Noi am deschis dialogul, şi, fără să zic că e o certitudine, sfârşitul toamnei acestui an va prinde Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr extinsă“, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

MRU vrea liste comune ale dreptei la europarlamentare, candidat unic la Presedintie si partid

Mihai Razvan UngureanuPresedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, afirma ca dreapta romanesca este fragmentata, iar pentru a avea sanse trebuie sa stabileasca liste comune la alegerile europarlamentare, un candidat unic la prezidentiale si sa formeze un partid pana in 2016, transmite Mediafax.

Liderul Fortei Civice, senatorul Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Arad, ca dreapta romaneasca este, in momentul de fata, "fragmentata, iar din punct de vedere al actiunii politice, incoerenta", singura sansa fiind "unitatea in actiune" a partidelor de dreapta.

PNŢCD vrea coaliţie cu Iniţiativa România Liberală şi Mişcarea Populară

Aurelian PavelescuPreşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a lansat un apel către Fundaţia Mişcarea Populară, iniţiată de recent de consilierii preşedintelui Traian Băsescu, şi către Iniţiativa România Populară, lansată luni de mai mulţi liberali, de a intra alături de partidul său şi Forţa Civică a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu într-o coaliţie care să promoveze candidaţi comuni la europarlamentare şi să sprijine un singur candidat la alegerile prezidenţiale din 2014.

Buldogul si mironosita

Daniel Remus VeresȘo pe ei, Blăguț!  Adio dar rămân cu tine. Cam așa s-ar putea traduce ceea ce s-a petrecut sâmbătă la Romexpo, dacă luăm în seamă toate istericalele de primadonă sedusă și abandonată ale madamei Udrea, această minunată reprezentantă a sexului frumos din politica românească. Că s-a furat sau nu s-a furat la Convenția PDL, asta nu o să știm niciodată dar știm sigur că reacția președintelui Băsescu de după, a turnat gaz peste un foc imens.

D.A. suntem opoziţia !

March 18, 2013pnt

Daniel Remus VeresSă fie într-un ceas bun! 16 Martie 2013 ar putea fi data la care Dreapta românească a renăscut sau poate fi o dată oarecare, aşa cum au fost multe în politica post-decembristă. Timpul ne va arăta care este realitatea, dar nu pot să nu mă bucur că a apărut, în sfârşit, proiectul pentru care merită să luptăm. Nu sunt un om care agreează în mod deosebit festivităţile dar ieri am simţit, fără să exagerez, o bucurie sinceră a celor care au participat la lansarea Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr PNŢCD-FC, am simţit clar o dorinţă de exprimare fără echivoc împotriva modului criminal de a face politică a USL.

Alianţa Dreptate şi Adevăr (D.A.) a fost renăscută

Mihai Ungureanu Aurelian PavelescuPreşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că împreună cu PNŢCD a ales să facă Alianţa DA deoarce aceasta "nu este un brand epuizat, nu reprezintă o amintire neplăcută", informează Mediafax.

Comentarii recente