Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Votul in Parlament impotriva Presedintelui Traian Basescu

June 26, 2014Dan Birsan

Votul in Parlament impotriva Presedintelui Traian Basescu. Un act major impotriva Romaniei. Adica: Parlamentul se intruneste in sedinta camerelor reunite pentru a-i distruge credibilitatea individului Traian Basescu, pentru a-l compromite si a-l umili. Nu era vorba despre o chestiune de stat, de legislatie, de economie sau sociala care sa implice functia prezidentiala. Nici de justitie, din moment de justitia nu l-a implicat pana in prezent in niciun fel pe Traian Basescu in problema penala a fratelui lui, daca tot vorbim despre stat de drept. Ci pur simplu despre linsaj mediatic cu instrumentul institutiei parlamentare. Parlamentul devenit o anexa a Antenei 3, forma absoluta de propaganda.

Indiferent de ce spun unii sau altii, lovitura impotriva lui Traian Basescu si a institutiei prezidentiale este coplesitoare, cu efecte cumplite asupra imaginii tarii pe termen lung, mai grava decat mineriada din 1990. O dovada ca in Romania nu exista institutii, partide, democratie, ci numai clanuri interlope. Nu doar tiganesti - ca al lui Bercea Mondialul -, ci partidele insele sunt clanuri de interlopi care au pus mana pe stat - in mod oficial.

Putina lume realizeaza azi ceea ce s-a intamplat, sub bagheta socialisto-liberalilor-ppdandiaconescu. A fost sacrificat statul insusi. Chestiunea clanurilor tiganesti nu mai conteaza. Glasul Izaurei si al "mondialilor" rasuna autoritar prin gatlejurile plutocratiei de partid in forul suprem al natiunii.

In aceasta situatie critica, practic fara iesire, eu cred ca Regele trebuie sprijinit sa dea un mesaj catre tara.

http://www.facebook.com/aurelian.pavelescu

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente