Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Pavelescu face dezvăluiri bombă

December 20, 2014pnt

Pavelescu face dezvăluiri bombă despre mai mulți grei ai PNL și ”stilul lor mafiot”. Previziune despre un prim- vicepreședinte al PNL: ”Probabil va ajunge la închisoare”

Președintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, face o serie de dezvăluiri bombă despre o serie importantă de lideri ai PDL, în prezent membri importanți ai noului PNL. Este vorba de Andrei Chiliman, prim- vicepreședinte PDL, Vlad Moisescu, prim- vicepreședinte al PDL București, deputatul Diana Tușa,o invenție politică a binomului Chiliman- Moisescu sau mâna dreaptă a lui edilului sectorului 1, Ioana Costescu. Pe aceștia, Pavelescu îi acuză că au încercat să preia PNTCD în stil mafiot și deține dovezi în acest sens.

De asemenea, Vlad Moisescu, fostul șef al PNL sector 1, ar urma probabil să intre la închisoare, conform previziunilor făcute de Aurelian Pavelescu. Potrivit șefului PNTCD, Moisscu și-ar fi confecționat o ștampilă falsă și ar fi angajat partidul în plăți neautorizate, semnând în fals și fraudând legea.

Iată precizările lui Aurelian Pavelescu, postate pe pagina sa de Facebook:

”Va mai amintiti de IRL (Initiativa Romania Liberala)? Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu etc., etc.? Pe primii doi si altii, precum Diana Tusa, Vlad Rosca, i-am primit in partid, in urma cu mai bine de un an. Au plecat, intempestiv, dupa ce au incercat sa preia PNTCD in stil interlop. Eu si partidul i-am primit, crezand in buna-credinta si buna-cuviinta, dupa declaratii publice ale lor, sforaitoare (e adevarat, citite de pe tableta).

Am acum dovezile concrete ale stilului alba-neagra, de Ferentari: printre altele, Vlad Moisescu si-a confectionat o stampila falsa, de prim-vicepresedinte, si a angajat partidul in plati neautorizate, fara stirea mea sau a forurilor de conducere, semnand in fals documente al partidului, in frauda legii si a statutului partidului, unul dintre ele, cu cine credeti?

Chiar cu Evenimentul Zilei: cand am vorbit cu oameni din redactie, s-au crucit! Si-a folosit propriile firme, ca paravan, pentru escrocarea partidului. Etc., etc., urmeaza cercetari penale impotriva acestora si este probabil ca Vlad Moisescu va ajunge la inchisoare, pentru ca infractiunile sunt dovedite fara dubiu, negru pe alb. Evident, partidul nu a cedat, asa cum va amintiti, cu toate ca atacul mediatic organizat de Moisescu in urma cu cateva luni, a fost, din nou, menit sa compromita, oamenii fiind fara scrupule, intrigati ca planul nu le-a reusit.

A folosit, de asemenea, cartite din media pentru a lovi in mine si in partid, cu metode securiste. Nu m-am temut si nu m-au intimidat, i-am dat, pur si simplu, afara, ca pe niste hoti de buzunare. Incerc, insa, o imensa dezamagire, dar si revolta: cum este posibil ca asemenea oameni sa fi stat si sa stea in politica? Cati au cazut victime ale acestor parazitari, cu relatii sus-puse? A venit vremea secerisului!

Mi-e mila de Andrei Chiliman, o papusa in mainile acestora, o imagine pe care, din patru in patru ani, Moisescu, Costescu si un grup de sarlatani, o vand, pentru a dirija primaria sectorului 1, din umbra. In spatele pozei, un batran resemnat, la cheremul cooperativei, deplin constient de umilinta la care este supus zi de zi. Merita, bre, Andrei Chiliman? E infiorator, un caz unic in toata politica, si asa infinit murdara: acesta este cel mai infiorator si mai trist dintre toate”, a punctat Aurelian Pavelescu pe pagina sa de socializare.

http://psnews.ro/pavelescu-face-dezvaluiri-bomba-despre-mai-multi-grei-a...

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente