Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Biroul National de Conducere al PNTCD - Mai 2013

Aurelian PavelescuAzi a avut loc Biroul National de Conducere al PNTCD. A fost prezent Mihai Razvan Ungureanu. S-au stabilit obiectivele Aliantei D.A., alianta care are drept obiectiv coagularea dreptei pentru scrutinele electorale din 2014, dar care este pregatita si de o participare prin propriile forte.

A fost desemnat Presedinte la Organizatiei Bucuresti - Vlad Rosca, ales Vicepresedinte al PNTCD pe motiunea mea la congresul din 20.04.2013, fost ministru PNTCD in guvernarea 1996 - 2000. Vlad Rosca a revenit in partid cu un grup puternic de fost taranisti care s-au auto-exilat la PNL dupa 2000, cand partidul a intrat in degringolada. Semnalul de revenire a taranistilor in partid, prin unificarea partidului si relansarea lui, prin castigarea statutului de partid parlamentar, a fost dat. Reorganizarea Bucurestiului devine astfel un obiectiv principal, PNTCD devenind astfel un actor viabil pentru alegerile locale din 2016, marindu-si semnificativ potentialul electoral pentru 2014. Succes!

Deasemenea, a fost desemnata Presedinte al Organizatiei de femei la nivel national d-na Adriana Enescu, nepoata fostului Presedinte de onoare al partidului, Ion Diaconescu (fiica sorei acestuia), - o continuare a traditiei politice a familiei lui Ion Mihalache. Succes, deasemnea!

Au fost luate decizii cu privire la organizarea interna a partidului, mai precis re-organizarea Departamentului de doctrina - programe si a Departamentului Organizare.

Hristos a inviat! 
https://www.facebook.com/aurelian.pavelescu

Your rating: None Average: 1 (2 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente