Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali

March 24, 2014pnt
Filed under:

Vlad MoisescuVlad Moisescu: "Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali şi incompetenţi"

Conducerea Partidului Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat a participat, sâmbătă, 22 martie, la Reuniunea Regională a organizaţiilor formaţiunii creştin-democrate din judeţul Constanţa.

În cadrul reuniunii, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a reafirmat dorinţa ca partidul pe care îl conduce să redevină un partid al tuturor românilor. În opinia sa, actuala clasă politică, infestată, măcinată de corupţie, imoralitate şi incompetenţă, nu mai poate fi reformată din interiorul ei. „Noi, PNŢCD, reprezentăm o alternativă la întreaga clasă politică. Noi nu suntem un partid de conjunctură. Noi nu suntem un partid de proiecte personale. Toate partidele din România, mai puţin PNȚCD, sunt partide de proiecte personale, ale unor persoane sau grupuri de interese, care se folosesc de partide politice, pentru a confisca puterea politică, instituţiile statului şi a avea acces la banul public şi la putere, în mod nelimitat. PNŢCD, partid istoric, partid care a dat jertfa de sânge în închisorile comuniste trebuie să se reclădească ca un partid de nouă generaţie, care să-şi asume responsabilităţi pentru generaţia lor şi pentru ţară”, a afirmat preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.

Prezent la eveniment, prim-vicepreşedintele PNŢCD, Vlad Moisescu, a amintit de datoria morală pe care românii trebuie să o aibă pentru cel care a fost marele Corneliu Coposu, singurul care, după 1989, a avut cea mai bună viziune politică pentru viitorul României ca societate liberă, morală şi prosperă. „Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali şi incompetenţi. Avem datoria de a-i convinge pe români că noi şi partidul lui Corneliu Coposu suntem altfel decât ei. Singurul apărător al României frumoase- România celor care nu fac compromisuri de dragul puterii şi al banilor, România celor care se luptă pentru viitorul copiilor lor, al României românilor- este Partidul Naţional Țărănesc Creştin-Democrat”, a declarat prim-vicepreşedintele PNŢCD, Vlad Moisescu.

La rândul său, preşedintele Organizației Județene Constanţa, Maria Stavrositu, a vorbit despre importanţa rolului pe care PNŢCD îl va avea în viitor: „Nivelul de astăzi al majorității clasei politice ne obligă, ca entitate politică parte a istoriei României, să excludem derogările de la calitate, ne obligă să oferim oamenilor cu adevărat competenţi o structură politică de unde să se exprime liber şi să acţioneze în interesul acestei ţări, faţă de care avem o mare datorie”, a declarat Maria Stavrositu.
Pe de altă parte, deputatul Diana Tuşa şi-a exprimat dezamăgirea faţă de minciuna şi dezinteresul actualei clase politice: „Consider că PNŢCD are puterea de a pune capăt generaţiilor de sacrificiu. Voi lupta pentru un viitor liber al copiilor noştri. Eu vreau cagenraţiile viitoare să crească într-o ţară liberă, într-o ţară corectă, într-o ţară în care să le permită dezvoltarea personală”.

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente