Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

October 2015

Tariceanu a propus revenirea la Monarhie Constitutionala

October 18, 2015Dan Birsan

Regele Mihai si presedintele senatului Calin Popescu TariceanuTariceanu a propus modificarea Constitutiei si revenirea la Monarhie Constitutionala

PNŢCD vrea ALIANŢĂ cu UNPR, ALDE sau UDMR pentru alegerile din 2016

October 17, 2015Dan Birsan

Adrian Tapliuc foto dreaptaŢărăniştii negociază cu partidele parlamentare, altele decât PSD şi PNL, pentru a încheia alianţe în vedere participării pe liste comune la alegerile locale şi parlamentare din 2016. Vicepreşedintele la nivel naţional, Adrian Ţapliuc, a confirmat că discuţiie cu liderii UNPR, ALDE şi UDMR sunt avansate şi “toate cele trei formaţiuni şi-au arătat disponibilitatea de a face alianţe cu PNŢCD”.

Cine îi reprezintă pe ţărăniştii din Constanța

October 14, 2015Dan Birsan

Chesoi PavelescuMișcarea țărănistă din Constanța este importantă din punct de vedere istoric, politic și al personalităților care au făcut și mai fac parte din ea. În ceea ce privește intenția de vot, pentru țărăniști lucrurile nu stau chiar bine. Indiferent însă de variantele pentru viitoarele alegeri locale și parlamentare, de alianțe și simpatii, aceștia au un bazin electoral care nu poate fi neglijat de niciun partid. Mai ales că, după demisia lui Radu Mazăre de la primărie, alegerile pentru viitorul primar nu mai au un câștigător sigur.

Pavelescu îngroapă fără onoare PNȚCD sub orgoliul său

October 13, 2015Dan Birsan

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu nu a înțeles niciodată valorile țărăniste. A trecut prin 5 sau 6 partide schimbând ideologii și programe ca pe șosete. Și-a urmărit mereu interesul personal. Aceste șovăieli din cariera sa fac dovada unei trădări permanente a crezului țărănist și a valorilor creștin democrate, consideră Octavian Constantin Oana, fostul președintele PNȚCD Diaspora.

Țărăniștii, trădați și anexați

Comentarii recente