Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Victor Ciorbea

Cat mai costa un victorciorbea zilele astea?

February 20, 2016Dan Birsan

Razvan ZamfirIncepand de luni, cand Mihai Gadea a decis pe un ton grav, sacerdotal, ca insasi emisia Antenei 3 este amenintata de notificarea de evacuare voluntara emisa de ANAF, toti politicienii fara ocupatie si-au gasit un rol in povestea saptamanii. De la Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, care a cerut explicatii oficiale premierului pentru ”banalul motiv administrativ” ce a ingrozit postul din Baneasa, pana la fostul ministru al Apararii, generalul Dobritoiu, care a vazut - mai departe decat oricine - un ”atentat la siguranta nationala”, fiecare obisnuit al casei s-a simtit dator sa precizeze echipa in care joaca.

PNŢCD protestează împotriva numirii lui Victor Ciorbea în funcţia de Avocat al Poporului

April 16, 2014pnt

PNTCD protesteaza impotriva numirii lui Victor Ciorbea in functia de Avocat al Poporului de catre majoritatea PSD. Se incalca astfel flagrant cerintele Uniunii Europene, manifestate dupa evenimentele din vara lui 2012, cand institutia Avocatului Poporului a fost paralizata de catre USL prin actiuni flagrante impotriva statului de drept. Cu acea ocazie, institutiile europene au solicitat ca in functia de Avocat al Poporului sa fie desemnata o persoana credibila, profesionista, care sa nu fie banuita de partizanat politic, sustine PNTCD intr-un comunicat de presa.

Scrisoare deschisă d-lui Victor Ciorbea

June 8, 2013pnt

Gavril DejeuStimate d-le ex. prim-ministru, mă adresez Dv. în calitate de fost colaborator politic şi guvernamental în perioada guvernării CDR.

Ciorbea si-a luat revansa impotriva lui Pavelescu

December 17, 2012pnt

Victor CiorbeaDacă Aurelian Pavelescu i-a luat PNȚCD-ul în Justiție, fostul premier și lider țărănist Victor Ciorbea și-a luat revanșa la alegerile de duminică. Răzbunarea se servește rece, spune o vorbă și alegerile din 9 decembrie par să confirme, la propriu zicala, nu doar pentru Ciorbea, ci și pentru Petre Roman sau Monica Iacob Ridzi.
Victor Ciorbea

Comentarii recente