Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

USL

USL a murit. Trăiască USD !

February 26, 2014Dan Birsan
Filed under:

Daniel Remus VeresAm trăit să văd și eu o mișcare inteligentă venită din zona PNL, în sfârșit. După o lungă perioadă de încovoiere în poziția ghiocelului, onor conducerea PNL a luat câteva decizii care vor schimba, probabil, raportul de forțe din coaliția de guvernământ și aproape sigur din Parlament. Cu un Crin Antonescu reinventat, liberalii par să se fi trezit dintr-un somn adânc în care oamenii răi cu secera și ciocanul în mâini îi fugăreau neobosit să-i altoiască.

Somnul rațiunii naște monștri

December 13, 2013pnt
Filed under:

Daniel Remus VeresLâncezeală – mama uitării. Somnul rațiunii naște monștri (Francisco de Goya).

Planul grupărilor infracționale din USL

December 11, 2013pnt
Filed under:

Ioan Avram“Planul grupărilor infracționale din USL de dărâmare a instituțiilor și statului de drept înainte de alegerile prezidențiale”

USL? Care USL?

October 6, 2013pnt
Filed under:

Daniel Remus VeresDacă-i bal, spital să fie !

USL-un urias cu picioare de lut

May 15, 2013pnt

Ioan AvramSub aripa celor aproape 70% cu care a castigat alegerile parlamentare, USL pare un urias. Un urias care calca totul in picioare,care face si desface (ca sa folosim o expresie golaneasca)”cum vrea muschii lui.

Vrea sa schimbe Constitutia(ce tara a mai schimbat-o de trei ori in 20 de ani?),vrea sa schimbe legile care nu convin clientelei,vrea sa schimbe fata Justitiei,vrea sa-si subordoneze institutii ale statului (care ar trebuisa fie independente),da cu piciorul in ceea ce ar trebui sa fie statul de drept……….

Comentarii recente