Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Taranime

Taranistii prinsi intre ciocan si nicovala

February 12, 2013pnt
Filed under:

Aurel TeodorescuRecent au avut loc cateva actiuni de comemorare a lui Iuliu Maniu si a lui Ion Mihalache, exterminati in inchisorile politice amenajate in acest scop de PMR alias PCdR. Ca si cum nu era de ajuns drama acestor martiri si a miilor de fruntasi taranisti din satele si orasele Romaniei, pioasele soboruri au fost, inca o data, pangarite de prezenta comunistilor care, cu obraznicia care le este specifica si fatarnicia tipica Satanei, au mai dat o palma politica partidului fondat de cei doi martiri. La aceasta isprava si-au dat girul si unii dintre detinutii politici care s-au inscris in PNTCD.

Pâinea în ecuaţia economică

November 18, 2012pnt

Adrian VasilescuDe ani buni, ne întoarcem cu faţa către ţărani ori de câte ori se înmulţesc ameninţările că se va scumpi pâinea. Pentru că recoltele s-au subţiat. Ce-i cu agricultura noastră? Întrebarea se repetă obsedant. Dar soluţiile întârzie să apară. Leacurile.

Comentarii recente