Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Rezultate

Inregistrare audio B1TV - Aurelian Pavelescu

Vlad Moisescu, unul dintre cei care si-au dat marti seara demisia de la conducerea PNTCD, a declarat la B1 TV ca atat el, cat si ceilalti demisionari ii cer lui Aurelian Pavelescu "asumarea rezultatelor de la europarlamentare, care sunt foarte slabe" (0,6%)
 
Aurelian Pavelescu sustine ca a fost luat prin surprindere de gestul colegilor sai. "Nu au dorit sa avem o discutie de clarificare, aflu de la televizor un lucru totalmente dezonorant pentru acesti domni si doamne care au venit in partid cu mult tam tam in urma cu sapte luni de zile. Ne vom consulta concomitent cu CNC al partidului cu liderii de filiale unde vom analiza ce sa intamplat in aceasta campanie electorala si unde vom lua niste decizii.

Frankfurter Allgemeine Zeitung compara victoria USL cu cea a lui Hitler

December 11, 2012pnt

Karl-Peter SchwarzCotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung compara, intr-un articol publicat luni, victoria USL la alegerile parlamentare din Romania cu cea a partidului condus de Adolf Hitler - NSDAP - in anul 1933, scrie Romania Libera. Autorul articolului din FAZ, Karl-Peter Schwarz, care a scris o serie de materiale despre Romania, mai atrage atentia ca rezultatele alegerilor de duminica reprezinta o catastrofa pentru Romania si, implicit, pentru Uniunea Europeana.

In plus, autorul articolului compara victoria USL la alegerile din Romania si cu victoria comunistilor in alegerile din 26 mai 1946 din Cehoslovacia.

Comentarii recente