Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

PDL

Andrei Chiliman se înscrie în PDL şi va avea funcţia de prim-vicepreşedinte

July 10, 2014pnt

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va înscrie, luni, în PDL, urmând să aibă funcţia de prim-vicepreşedinte, au declarat pentru MEDIAFAX surse democrat-liberale.

Potrivit surselor citate, PDL va semna luni, după şedinţa BPN al partidului, un protocol cu Iniţiativa România Liberală.

Cristian Preda propune un PACT de NEAGRESIUNE al partidelor românești din PPE

April 19, 2014pnt

Cristi PredaÎn calitate de lider al listei Mișcării Populare la PE, europarlamentarul Cristian Preda a propus încheierea unui pact de neagresiune între partidele care se revendică de la PPE, mai precis PDL, PMP, PNŢCD şi Forţa Civică.

Ceea ce era de spus! Sever Voinescu despre PDL

May 10, 2013Dan Birsan

Sever VoinescuSever Voinescu a fost un marcant membru al PDL si a facut parte din aripa asa zis reformatoatre a partidului care a murit inainte de a cuprinde sub scutul ei protector ceva mai multi oameni decat degetele mainilor.

Nu a mai candidat la alegerile parlamentare trecute s-a retras din toate functiile avute in partid si acum este (mai este?) simplu soldat in PDL.

Sever Voinescu despre PDL de azi(sursa:http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-de-la-guvernarea-care-a-salvat-romania-la-opozitia-de-risul-lumii-1036586.html):

Câteva impresii din PDL, după PDL

April 14, 2013Dan Birsan

Teodor Baconschibaconschi.jpg" style="width: 350px; height: 263px; margin: 5px; float: left;">Am o carieră diplomatică muncită zilnic, de aproape 15 ani: ambasador la Vatican, Lisabona şi Paris, secretar de stat pentru Afaceri Globale. Am intrat in MAE prin concurs, in 1999, şi am devenit ministru de Externe fără să fi avut vreodată o afliere politică. Doar poziţiile mele de dreapta erau cunoscute din activitatea publicistică. Nu mi le-am schimbat, din 1990 încoace. S-a produs doar o clarificare doctrinară prin adoptarea valorilor creştin-democrate, petrecută după experienţa mea (inclusiv intelectuală) de la Roma.

Oastea de stransura a PDL

March 10, 2013Dan Birsan

Ioan AvramPDL a fost o constructie care a amestecat oameni ce au convingeri de dreapta, oameni care si-au capatat convingeri de dreapta pe parcurs si oameni care simt unde este ciolanul.

Schengen – vaca de muls…lapte praf

March 10, 2013Dan Birsan

Daniel Remus VeresTeribilă luptă mai duc sărmanii guvernanți pentru intrarea în spațiul acesta comunitar. Ca și cum Schengenul ăsta ar fi vreo salvare din criză sau de la recesiune, ca și cum interesează pe cineva dacă tirurile stau la granițe zile întregi. Bine a zis marele nostru ministru de externe: să ne mai lase dom’le cu pretențiile astea, că noi nu ne dăm afară tovarășii de haiducie. Să rămână ei cu Schengenul lor acolo unde sunt, căci noi avem mai multe spații ca ei și le stăpânim cum vrem.

Prezidentiabilii

February 16, 2013pnt

Daniel Remus VeresDoi la Prefectură, doi la Școala de fete…

Comentarii recente