Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Partidul National Taranesc Crestin Democrat

De ce în PNȚCD?

Ghoerghe Duduiala DoljPentru că pe de o parte ma simt amenințat de convulsiile aproape neîntrerupte ce se petrec in viata social politica si economica din anii grei de tranzitie care par a fi fara numar, nu numai pentru generatia mea dar si pentru cei care nu s-au nascut incă. 
 
Este trist sa constati ca mintile si sufletele oamenilor din politica si unele  afaceri sunt marcate doar de setea de îmbogătire și de ascensiunea rapida in viata politica, iar între cei îmbogățiți peste noapte, nu mai există posibilitatea de împăcare. 
 

PNŢCD cere revenirea la Monarhia Constituţională.

Monarhii RomanieiPreşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a transmis cu prilejul Zilei Regalităţii un comunicat în care anunţă că partidul său solicită „în mod solemn, revenirea la Monarhia Constituţională, prin organizarea unui referendum cu privirea la forma de guvernământ". Mesaje de 10 mai au fost transmise şi de alţi politicieni, între care s-au numărat premierul Victor Ponta şi liderul PC, Daniel Constantin.

Congres PNTCD Pitesti

Aurelian PavelescuMaine 20 Aprilie are loc la Pitesti Congresul ordinar al PNTCD. A fost depusa o singura motiune pe care o conduc. Un congres organizat temeinic, pentru un nou inceput, care cimenteaza coeziunea partidului. Alex Stefanescu, Ioan Mihaila, Vlad Rosca, Marius Popovici, Adrian Orza, Dan Horea, Vali Moldovan, Iulian Prunaru, Dan Veres, Lilian Ilie, Lucian Buica, Laurentiu Mandrea, Vali Toader, Mihaela Vasilatii, Constantin Fatu, Cristian Tomulet si altii fac parte din motiune, oameni cu experienta politica si expertiza. Urez succes tuturor participantilor!

 

Alianţa Dreptate şi Adevăr (D.A.) a fost renăscută

Mihai Ungureanu Aurelian PavelescuPreşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că împreună cu PNŢCD a ales să facă Alianţa DA deoarce aceasta "nu este un brand epuizat, nu reprezintă o amintire neplăcută", informează Mediafax.

Comentarii recente