Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Justitia

Ponta – “eliberatorul” justiţiei

July 30, 2014Dan Birsan
Filed under:

Daniel Remus VeresUnde eşti tu Ţepeş Doamne…

De ce nu ies românii în stradă pentru Justiţie liberă?

December 14, 2013pnt

Florin BudescuAdepţii Dreptei sunt atomizaţi şi dezamăgiţi. Au pus provizii în cămară şi, jigniţi şi supăraţi pe atitudinea compatrioţilor lor ce au votat Stânga, nu acceptă să protesteze alături de aceştia. Membrii nucleului dur stau în casă, cu totoşii de iarnă pregătiţi şi ciorapii de lână pe calorifer, şi-au cumpărat un pachet de tutun şi un băgsuleţ de foiţă de ţigară, stau în faţa televizorului, înjură şi vorbesc între ei la telefon şi pe Facebook.

Justiție politică

April 11, 2013Dan Birsan

Dan VeresÎi numim magistral…Intru direct în subiect și o să mă refer puțin la proaspetele desemnări pentru conducerile Parchetelor și DNA, fără a mă interesa numele persoanelor propuse ci doar principiile care stau la baza acestor desemnări. Din capul locului o să spun că miroase groaznic a politică totul, chiar dacă ar trebui să miroasă a echidistanță și transparență. Cum altfel am putea cataloga aceste desemnări de magistrați care au concurat singuri, fără posibilitatea de a avea eventuali contracandidați?

Comentarii recente