Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Ioan Avram

Guvernul din umbra al PDL si tema majora a momentului

September 23, 2013pnt

Ioan AvramGuvernul din umbra al PDL si tema majora a momentului : clasa politica reformata si care sa respecte legea

In plina isterie mediatica legata de cele doua teme care framanta deocamdata o parte a societatii romanesti (Rosia Montana si cainii maidanezi), PDL vine si ne anunta guvernul din umbra.

Masina de zgomote

June 13, 2013pnt
Filed under:

Ioan AvramTotul este sa produca zgomote…. Atunci masina functioneaza bine…Ce este un zgomot? O deturnare a atentiei generale de la un subiect fierbinte catre altul doar promis…. Guvernul USL a inchis(reziliat) contractul cu Bechtel. Au ramas 52 de kilometri de autostrada facuti bine(sa recunoastem). Si alta potiune (Bors-Suplacul de Barcau) lucrata pe jumatate. Multi dintre cei ce locuiesc in Ardeal sunt dezamagiti. Dezamagire care va iesi la iveala la prima chemare in fata urnelor.Cum a incercat noul cuplu “forte” Ponta-Sova sa explice rezilierea….

USL-un urias cu picioare de lut

May 15, 2013pnt

Ioan AvramSub aripa celor aproape 70% cu care a castigat alegerile parlamentare, USL pare un urias. Un urias care calca totul in picioare,care face si desface (ca sa folosim o expresie golaneasca)”cum vrea muschii lui.

Vrea sa schimbe Constitutia(ce tara a mai schimbat-o de trei ori in 20 de ani?),vrea sa schimbe legile care nu convin clientelei,vrea sa schimbe fata Justitiei,vrea sa-si subordoneze institutii ale statului (care ar trebuisa fie independente),da cu piciorul in ceea ce ar trebui sa fie statul de drept……….

“Talibanii”. Contra lui Basescu, contra lui Ponta

April 27, 2013Dan Birsan

Ioan AvramTaliban-reprezinta o persoana care apartine unei miscari sunnite si fundamentalste. Talibanii se impotrivesc noului,nu-i intereseaza progresul, se proptesc in anume principii vazute ca de-a pururi valabile, nu accepta evolutia si se doresc a fi stane de piatra de straja intru apararea unei conduite fundamentaliste.

Oastea de stransura a PDL

March 10, 2013Dan Birsan

Ioan AvramPDL a fost o constructie care a amestecat oameni ce au convingeri de dreapta, oameni care si-au capatat convingeri de dreapta pe parcurs si oameni care simt unde este ciolanul.

Lovitura eficienta si naucitoare impotriva statului de drept va fi dupa 9 decembrie

Ioan AvramCe a fost in vara a fost numai pregatirea. Ce va fi dupa 9 decembrie va reprezenta incununarea “efortului” depus de acesti conducatori ai USL dintre care unul este si prim ministru iar celalalt presedinte a Senatului. Ce este statul de drept am mai explicat si eu si multi. Cateva institutii independente si nesubordonate una alteia. Diferenta fata de dictatura este statul de drept. Nu aduce de mancare acest stat de drept dar aduce un regim democratic. Mancarea se face muncind, cladind, etc. Locurile de munca principala problema a romanilor pot fi ajutate sa apara intr-un stat de drept. Neavand capital romanesc singura asteptare este de la investitia straina.

Comentarii recente