Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Dan Voiculescu

Condamnarea lui Dan Voiculescu- valoare simbolica

September 27, 2013Dan Birsan

Ioan AvramDan Voiculescu este un om de afaceri care detine prin diversi un adevarat imperiu. Dan Voiculescu a fost sportiv de performanta in tinerete(a jucat hokey).

Dan Voiculescu detine prin copii un trust media care este folosit exact si performant ca stapanul din spatele lui sa joace o carte importanta in mersul politicii.

Dan Voiculescu a fost coleg in tinerete cu Dorin Tudoran.Asta chiar nu are nici o importanta pentru Dorin Tudoran.

Dan Voiculescu este cercetat de mai bine de 10 ani pentru privatizarea ICA(Institutul de Cercetari Alimentare).Cel condus de profesorul care ne invata cum sa mancam sanatos, Gheorghe Mencinicopschi.

Voiculescu poate juca liniştit Justiţia pe degete

December 22, 2012pnt

Dan VoiculescuDosarul devalizării Institutului de Cercetări Alimentare, în care liderul PC este acuzat de spălare de bani şi trafic de influenţă, a fost retrimis la Înalta Curte. Doar această instanţă poate judeca parlamentari. Numai că... Voiculescu nu este încă senator cu acte-n regulă şi nu există un termen până la care e obligat să depună jurământul, pentru a-i fi validat mandatul Dan Voiculescu este un maestru al tergiversării dosarelor în Justiție

A doua putere in stat

December 7, 2012pnt

Dan VoiculescuGuvernul USL ne-a obişnuit cu schimbarea regulilor în timpul jocului şi cu subordonarea tuturor instituţiilor. Dacă Mircea Badea şi Victor Ciutacu au ieşit în noiembrie 2010 în stradă pentru a manifesta împotriva amenzilor mari date de CNA, acest organism este acum ”castrat” prin ordonanţă de urgenţă. Antena 3 devine a doua putere a statului, după Parlament, care nu mai poate fi controlată.

Comentarii recente