Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Catalin Avramescu

PNTCD poate realiza pentru Romania intrarea in spatiul Schengen

Catalin Avramescu A incercat PDL si trebuie sa recunoastem ca a fost aproape, dar nu a reusit. PSD nici macar nu se mai oboseste sa incerce pentru ca stie ca nu are nici o sansa. Aderarea la spatiul Schengen este una din prioritatile de politica externa a Romaniei si este un pas esential in integrarea euro-atlantica. Fara acest pas securitatea Romaniei va fi mai subreda. Insa accesul cetatenilor romani in Schengen este ingradit de coruptia politicienilor, de problemele lor cu justitia, de incapacitatea partidelor carora romanii le-au dat votul de a inspira incredere partenerilor occidentali.

Corneliu Coposu, un politician contestat de contemporani

May 20, 2014pnt

Corneliu CoposuCeea ce se intampla astazi cu Basescu si intr-o oarecare masura cu liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, i s-a intamplat si lui Corneliu Coposu. Istoria se repeta, dar cred ca reusim sa invatam ceva din ea, iar deznodamantul poate fi unul pozitiv. Oamenii ingusti la minte, invrajbiti intr-o ura viscerala, orbiti de ranchiuna si frustrari personale, exponente ale celei mai joase spete a umanitatii, acestia sunt cei care contesta. Si nimeni nu scapa de asaltul lor.

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri. Taranistii au rabdat indeajuns! A venit momentul sa ia atitudine daca vocile lor nu sunt ascultate, daca scopurile lor de construi lucruri durabile aici in Romania sunt ignorate si trecute sub tacere. PNTCD are un mesaj de transmis, iar faptul ca pe scena politica romaneasca nu este loc pentru discutii serioase este un motiv suficient pentru ca PNTCD sa traga un semnal de alarma.

Comentarii recente