Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Alianta PMP - PNTCD

Emigrația - turism a la Ponta

September 4, 2015 — Anonim

Ponta Turcitul - mândria Europei. Știți vorba aceea cu capra râioasă care ține coada ridicată indiferent de situație? Cam așa arată poziția oficială a guvernului exprimată direct de premier, în problema emigrației cu care se confruntă întregul continent. În nota sa obișnuit infantilă, Ponta ne aduce la cunoștință că nu se va opune atunci când vor fi luate cu asalt gările sau orice altceva iar asta din spirit de fair-play. Adică, ne spune turcitul ăsta, este același lucru acum ca atunci când românii au luat cu asalt Europa iar el patrula prin gara din Paris. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Alooo!

PNTCD, nava amiral a politicii romanesti

November 27, 2014pnt

Dupa ani buni de serviciu, in folosul natiunii romane, nava amiral PNTCD, avariata, a fost de curand tractata si ancorata la platforma popularilor autohtoni PMP, pentru a aduce astfel un plus de credibilitate acestei formatiuni politice, nou aparute pe firmamentul politicii romanesti. Procesul de dezmembrare a navei, (dorita de unii epava), a inceput cu mai mult timp in urma cand principalele piese de rezistenta ale structurii platformei plutitoare au fost slabite pentru a lua apa si astfel a ingreuna manevrele ideologice ale vechii structuri etalon.

Basescu, la congresul PNTCD: Ponta - farsorul perfect, Udrea - buna pentru Romania

September 27, 2014pnt

Presedintele Traian Basescu a acuzat, sambata, posturile de televiziune Antena 3 si Romania TV ca fac "propaganda de tip bolsevic", in interesul lui Victor Ponta.

Seful statului a declarat, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca in Romania de azi sunt folosite "mijloace de propaganda din perioada comunista", precizand ca nominalizeaza public cele doua posturi TV, "ca sa nu existe dubii".

Ponta a comparat "regimul Basescu" cu cel nazist: Ce a decis CNCD

Aurelian Pavelescu despre alianta PMP - PNTCD

September 20, 2014pnt

PNTCD se afla azi, din nou, pe prima scena politica, prin Alianta pe care am semnat-o cu PMP si sustinerea Elenei Udrea la presedintia Romaniei. Multi nu pricep ca nu este o intamplare, o chestiune de context, ci consecinta multor ani de efort si actiuni politice concrete, ale mele si ale partidului, pentru a se ajunge aici. Aceasta Alianta este chiar o recunoastere a eforturilor noastre de a readuce partidul in prim plan, dar si a faptului ca partidul si-a pastrat intransigenta si linia politica traditonala.

Comentarii recente