Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Alegeri

Consultantul politic

November 15, 2014 — Anonim
Filed under:

Caravana politicaPutini oameni stiu ca exista o noua profesie: consultantul politic. Acesta are ca instrument de lucru sondajul de opinie. Vede acolo nemultumirile, tendintele, favorabilitatile, urile oamenilor etc. si, in functi de grafice, fabrica discursul electoral. Candidatul preia cuvintele cheie si mesajele si le da drumul in piata. Totul se intoarce la oameni, in functie de ce vor ei sa se intample, ce-si imagineaza ei ca e bine..., iar candidatul le pune propria oglinda in fata. Totul este joc de copii, de calculator, cineva intra in mintea electoratului si se joaca cu el: se obtin, ca in jocurile de copii, puncte, adica VOTURI.

Udrea si Pavelescu au semnat pentru alianta PMP-PNTCD

September 2, 2014pnt
Filed under:

Elena Udrea si Aurelian Pavelescu

Elena Udrea si Aurelian Pavelescu au semnat, sambata, un protocol de constituire a aliantei politice PMP-PNTCD, pentru sustinerea candidaturii Elenei Udrea la Presedintie si in perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.

Supliciul taranist şi liberalii rătăcitori

May 30, 2014pnt

Tortionarul marelui lider taranist Ion Mihalache a dat ochii cu procurorii. Visinescu a fost audiat. Stirea aceasta a fost publicata pe data de Marti, 14 Ianuarie 2014 pe portalul ziare.com insa stirea nu a fost preluata de presa mare.

Stie cineva care este rezultatul audierilor? Oare nu este important ca sa stim si noi adevarul despre cei care l-au torturat pe Ion Mihalache sau nu mai este important acest lucru? Nu mai intereseaza adevarul istoric sau vrem sa traim doar in prezent la intensitate maxima si dupa noi potopul?

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri. Taranistii au rabdat indeajuns! A venit momentul sa ia atitudine daca vocile lor nu sunt ascultate, daca scopurile lor de construi lucruri durabile aici in Romania sunt ignorate si trecute sub tacere. PNTCD are un mesaj de transmis, iar faptul ca pe scena politica romaneasca nu este loc pentru discutii serioase este un motiv suficient pentru ca PNTCD sa traga un semnal de alarma.

Trădarea care a făcut posibilă victoria USL

December 28, 2012pnt

Dan TurturicaToate comentariile acuzator-masochiste de după votul de duminică, de tipul "românii au ce merită; au votat distrugerea ţării; o să afle în curând, pe propria piele, la ce dezastru economic şi jaf au spus «da» când au pus ştampila pe USL...", ignoră un detaliu esenţial: cifrele. Mai precis, numărul absolut de voturi obţinut de fiecare partid în parte. Acesta, şi nu procentul de mandate, este cel relevant pentru a înţelege care este problema de fond, care sunt cauzele ei şi, implicit, unde trebuie căutate soluţiile.

Eternele victime ale televizorului au votat cum trebuie

December 14, 2012pnt

Cristian TopescuDegeaba le spui că nu binele ţării e grija politicienilor noştri, că fiecare e interesat doar să se căpătuiască sau e mânat de setea de putere...

Comentarii recente