Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Somnul rațiunii naște monștri

December 13, 2013pnt
Filed under:

Daniel Remus VeresLâncezeală – mama uitării. Somnul rațiunii naște monștri (Francisco de Goya).
Într-o secretomanie vecină cu obscurantismul, parlamentarii țării au votat la unison modificarea Codului Penal în așa fel încât să nu mai poată fi trași la răspundere. În același timp, se pregătește o lege de aministie și grațiere tot pentru categoria din care fac parte parlamentarii, asta pentru a pune capac oricărei tentative de opoziție, din partea oricui. Nu pot să spun că mă miră ceea ce fac găinarii ăștia, nemernicii sunt nemernici, dar vă spun sincer că sunt stupefiat de lipsa de reacție a oamenilor simpli, a acelora care muncesc din greu pentru a reuși în viață sau pentru a supraviețui. Parcă o forță invizibilă hipnotizează un popor întreg, parcă nimic nu mai contează chiar dacă suntem târâți cu toții către abatoare…

Citatul din Fracisco de Goya a făcut mare vâlvă la timpul lui și continuă să fie un mare semnal de alarmă pentru orice individ, și extrapolând, pentru orice națiune. Am obosit să asist la indiferența imbecilă a unor indivizi spălați pe creier de mașinăriile propagandei USL și de aceea, uneori îmi vine greu și să exprim ceea ce simt când ni se întâmplă asemenea grozăvii. Starea de lâncezeală a națiunii s-a întins pesemne și la mine iar acum mă gândesc doar la concediul programat de luni încolo. Pentru ce să mă mai consum? Ce rost au toate eforturile mele și ale celor ca mine, atât timp cât pe nimeni nu interesează viitorul acestei țări amărâte? Poporul vrea circ, de pâine a uitat. Pâinea o vor mânca doar aleșii dimpreună cu familiile lor, fără teama de îmbuibare și fără grija de aproape. Mizerabile vremuri ne este dat să trăim, dragii mei. Atât de mizerabile încât mă gândesc serios să emigrez departe de Europa, departe de orice are legătură cu politica românească sau cu politicienii ei. La începutul anului viitor mă voi decide ce voi face, și voi face publică decizia mea.

Cu mare drag și uitând din nou în ce țară trăim, organizăm împreună cu colegii mei și cu sprijinul special al vicepreședintelui PNȚCD Brașov Alexandru Puchianu, o adunare generală a membrilor și simpatizanților noștri. Evenimentul va avea loc sâmbătă 14.12.2013 începând cu ora 11, în sala de conferințe a hotelului Kronwell de lângă gara Brașov, unde vom discuta subiecte interesante pentru partid și în general. Îi aștept pe toți membrii și simpatizanții național-țărăniști, indiferent de frustrări, nemulțumiri sau simpatii. Sperăm într-o reușită a întâlnirii și le mulțumesc anticipat tuturor celor care ne vor onora cu prezența. Să ținem drapelul sus, dragii mei național-țărăniști! Somnul rațiunii încă nu ne-a cucerit definitiv. Vă salut, mulțumesc.

Doamne ajută !
Daniel Veres

http://danielveres.wordpress.com/2013/12/12/lancezeala-mama-uitarii/

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente