Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

S-a descoperit acoperitul

October 18, 2014Dan Birsan

Într-un articol de-al meu scriam, acum vreo lună, că Victor Ponta este mult căutatul agent acoperit – candidat la cea mai înaltă funcție în stat. Cred că nimeni nu s-a mirat de ceea ce susțineam, iar asta nu pentru că am vreun renume de oracol al politicii sau am niscaiva informații mai deosebite, ca să zic așa, ci din simplul motiv că Ponta este cel mai aproape de profilul omului fără Dumnezeu și fără scrupule pe care îl caută de obicei racolatorii, indiferent de unde vin ei. Refuz să cred că președintele Băsescu face afirmații fără probe și de aceea vă rog să remarcați că Ponta nu a ezitat să încalce o mulțime de prevederi legale, culminând cu încălcarea Constituției, atunci când a acceptat să fie racolat. Carierist și semidoct până în măduva oaselor, prăpăditul ăsta care se vrea președintele României, a fost convins că nu se va afla niciodată că semnează state de plată în mai multe locuri sau că are nenumărate sfori pe spatele său. El a mers înainte sub protecția unor infractori dovediți sau nedovediți încă, pariind pe lașitatea generalizată, din păcate, a societății românești.

Încerc să anticipez ce se va întâmpla în perioada imediat următoare și spun că Ponta va nega până la capăt, în ciuda oricăror dovezi evidente, că a fost agent acoperit. Infantilismul care îl caracterizează îl va împinge până acolo încât va arunca vina chiar și pe dușmani din afara țării, spunând că este un mare scenariu pus la cale de forțe oculte în vederea înlăturării singurului bun român aflat în lupta pentru Cotroceni. În zadar îi vor cere adversarii săi să demisioneze, Ponta va merge înainte știind că i se apropie sfârșitul politic. Nu va realiza, însă, că odată cu el vor fi atrași în răspunderea penală dacă va exista și eu cred că va exista la un moment dat, și alți oameni care au contribuit la întreaga poveste. Așadar, campania merge înainte poate cu și mai mare avânt pentru Ponta, dar asta nu înseamnă că succesul îi va aparține. Putătorii de baliverne ai PSD se dau de ceasul morții neștiind de unde să înceapă tratarea și stingerea mesajului transmis dinspre șeful statului către opinia publică și nici nu vor putea ușor să scape de reala problemă a lui Ponta – încălcarea legilor penale și a Constituției.

Parcă îmi vine mai ușor să înțeleg cum decurge lupta pentru intrarea în turul doi atunci când iese președintele Băsescu și ne spune, unora mai clar iar altora total neclar, ce urmează. Totuși, eu zic să nu spunem încă nimic despre ce va fi în data de 3 noiembrie 2014, pentru că multe se pot întâmpla și atunci și după, până la data turului doi. Eu cred că mulți vor merge la vot și în turul doi, indiferent de mesajele transmise acum. Dar dacă mesajele sunt transmise exact în momentul potrivit și mai sunt și dovedite ca reale…

Doamne ajută !
Daniel Remus Veres
http://danielveres.wordpress.com/2014/10/14/s-a-descoperit-acoperitul/

Your rating: None Average: 5 (2 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente