Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Ponta – “eliberatorul” justiţiei

July 30, 2014Dan Birsan
Filed under:

Daniel Remus VeresUnde eşti tu Ţepeş Doamne…

Citiţi aici o mostră de propagandă, demnă de epoca tinereţii lui Ion Iliescu dar scoasă pe gură de păpuşa de paie a neo-bolşevicilor: “Victor Ponta: Am reuşit să eliberăm justiţia de sub controlul lui Traian Băsescu. Chiar n-am luat niciun fel de frâie ale justiţiei, ci am reuşit s-o eliberăm de Traian Băsescu – dovada că azi o parte din familia cu afaceri şi cu legături infracţionale a domnului Băsescu, iată, e în faţa justiţiei.(..) Da, eu cred că mulţi ani Traian Băsescu şi-a pus un control politic asupra justiţiei. Cred că rolul nostru a fost sa ridicăm acest control politic”. Dar asta nu e tot, ventrilocul continuând: “Ideea nu e să luam controlul lui Traian Băsescu de pe justiţie şi să-l punem pe-al lui Ponta sau al lui Cazanciuc sau… Ideea tocmai asta este: ca justiţia să fie cu adevărat independentă, să-i sancţioneze şi pe pesedişti, şi pe penelişti, pe pedişti, pe cine-o fi, să aplice legea pentru oricine, ca e bogat, sărac, puternic sau slab, deci nu să înlocuim controlul politic al lui Traian Băsescu şi al Monicăi Macovei cu un alt control politic”. În faţa unor asemenea “mesaje”, venite din partea unuia care zilnic ne asigură că este solidar cu toţi nemernicii arestaţi pentru diverse furăciuni, vă spun sincer că sunt stupefiat şi aproape fără cuvinte.

Oare până unde poate să meargă nesimţirea acestor securişti care ne cred pe toţi spălaţi pe creier şi ne trimit asemenea insulte zilnic? Păi domnule Ponta, nu mai este DNA – ul instrument politic, de când? De săptămâna asta sau de azi? Nu mai sunt procurorii, judecătorii aserviţi politicului, de când? De când au strâns laţul în jurul gâtului lui Felix şi se apropie scadenţa chiar şi pentru matale? Când ai reuşit să eliberezi justiţia, împreună cu ce armată, înainte sau după gheşeftul cu Duicu? Apropo, ai grijă că Felix încă n-a aflat că ai eliberat justiţia, el crede încă în forţa lui Băsescu. Mare bucurie le faci unora anunţându-ţi candidatura astăzi, aşa neşantajabil cum te crezi. Multe surprize şi multe întâlniri neprogramate te aşteaptă. O să vezi ce înseamnă să jigneşti inteligenţa românilor în fiecare zi de când te-ai instalat, şi o să afli că propaganda aceasta, de-a dreptul imbecilă, n-a ţinut decât la aceia pe care îi ţii sub control arucându-le pomană. Şi din fericire ăştia sunt mai puţini decât noi iar voi nu o să mai aveţi ocazia unei noi ‘Marţi negre’. Tu-i ceardaşul mamii ei de politică românească, urâte vremuri ne e dat să trăim! Mă sufoc de fiecare dată când îi văd pe ăştia, indiferent de unde sunt, cum ne aruncă milioane de minciuni, manipulări, diversiuni care, dincolo de faptul că sunt detestabile, mai sunt şi gândite prost, insultându-ne inteligenţa. Constat că au murit toţi comunicatorii din ţara asta sau au rupt orice legătură cu PSD-ul şi Ponta. Altfel nu-mi explic…

Mai este puţin până pe data de 5 august şi vom afla cu toţii, poate, un deznodământ al dosarului ICA. Îmi permit să afirm că de acest deznodământ depinde soarta alegerilor prezidenţiale de la sfârşitul anului şi soarta lui Ponta ca om politic. În lipsa aparatului propagandistic al lui Felix, care se va răzbuna pe Ponta şi PSD în cazul în care acesta va intra la închisoare, sprijinul noului OTV (RTV) nu îi va fi suficient lui Ponta. Dacă mai luăm în calcul şi ceaţa din mintea foarte micului Titulescu când vine vorba despre politica externă, economie şi multe alte domenii, tabloul este complet. Abia aştept să văd cum se face praf singur. Ca monarhist, nu pot decât să mă întristez şi mai tare când îi văd pe pârâţii ăştia că se bat pe un fotoliu instalat de Ceauşescu în 1974, după ce tancurile sovietice instalaseră republica. Dar ce putem face în faţa mulţimii oarbe? Poate să vorbim mai tare. Vă salut, mulţumesc şi LA MULŢI ANI Imnului Naţional al României dacă acesta se va schimba în Trăiască Regele!

Doamne ajută !
Daniel Remus Veres

Your rating: None Average: 5 (6 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente