Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri

PNTCD ameninta ca se retrage din alegeri. Taranistii au rabdat indeajuns! A venit momentul sa ia atitudine daca vocile lor nu sunt ascultate, daca scopurile lor de construi lucruri durabile aici in Romania sunt ignorate si trecute sub tacere. PNTCD are un mesaj de transmis, iar faptul ca pe scena politica romaneasca nu este loc pentru discutii serioase este un motiv suficient pentru ca PNTCD sa traga un semnal de alarma.

Participarea in cadrul alegerilor prezidentiale din anul acesta este pusa sub semnul intrebarii, PNTCD nu doreste in acest moment sa propuna un candidat, dar nici sa sustina un candidat propus de alte partide. Daca se va ajunge acolo, atunci PNTCD va merge pana la capat si nu va sustine pe nimeni nici in turul doi, indiferent daca asta va duce la o infrangere a candidatului dreptei. Oricine va castiga va fi la fel de rau daca va continua sa conduca fara sa tina seama de ceea ce isi doresc oamenii, daca va fi incapabil sa poarte un dialog cu societatea sau sa se retraga daca nu mai este dorit. Fara consultari serioase pe tema formei de guvernamant nici un presedinte nu poate fi sustinut de PNTCD. A venit momentul sa punem piciorul in prag, asa nu se mai poate!

Cerinta legitima a PNTCD este ca romanii sa aiba posibilitatea sa isi decida singuri forma de guvernamant in cadrul unui referendum. Taranistii nu doresc sa impuna nici o schimbare cu tancurile, nu doresc sa oblige pe nimeni sa isi schimbe convingerile, dar insista asupra dreptului suveran al poporului de a decide in cadrul unui referendum. "Această chemare la boicot este adresată atât monarhiștilor, cât și republicanilor. România trebuie să se așeze în matca ei pornind de la forma ei de guvernământ. Nu putem accepta în România că ce au făcut comuniștii, cu debarcarea ilegală a regelui Mihai și eliminarea monarhiei constituționale, să reprezinte un act politic legitim, după ce Parlamentul a declarat regimul comunist ca ilegitim și criminal. Parlamentul a făcut acest gest și președintele Băsescu, dar actele regimului comunist sunt în continuare recunoscute ca legitime." a declarat presedintele PNTCD, domnul Aurelian Pavelescu.

Cum s-a ajuns aici? De multa vreme PNTCD sustine ideea monarhiei, de multa vreme PNTCD a incercat sa faca tot ce este posibil pentru ca romanii sa primeasca ocazia de a arata ce doresc. Nu s-a intamplat insa asa, toate celelalte partide au ignorat posibilitatea revenirii la monarhie. Pentru actualii politicieni regele reprezinta doar o persoana alaturi de care e bine sa te afisezi, dar numai in conditiile in care are mainile legate. Atunci cand s-a pus in mod serios problema reinstaurarii monarhiei, atunci s-a vazut adevarata lor fata, nu putem uita cum regelui i s-a interzis intrarea in tara. Am inceput atunci o lupta pe care n-am terminat-o, dar nu ne consideram infranti, pentru ca lupta nu este pentru reinstaurarea monarhiei ci pentru libertatea romanilor de a-si decide singuri soarta, iar asta nu va putea fi oprita la nesfarsit.

Publicat de Catalin Avramescu 

http://viziunipolitice.blogspot.ro/2014/05/pntcd-ameninta-ca-se-retrage-...

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente