Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Planul grupărilor infracționale din USL

December 11, 2013pnt
Filed under:

Ioan Avram“Planul grupărilor infracționale din USL de dărâmare a instituțiilor și statului de drept înainte de alegerile prezidențiale”

Sorina Matei este o tanara jurnalista care isi face meseria cinstit si onest. Cineva mi-a reprosat candva ca nu dau credit celor tineri,ca sunt acru si proptit numai in generatia mea. Nimic mai fals. Toata viata am lucrat si am promovat pe cei tineri. Cei care aveau macar o samanta de valoare,coloana vertebrala si macar un inceput de maturitate au fost sustinuti de subsemnatul cu toate puterile. Exista in acest peisaj amorf ,dependent, al jurnalistilor o tanara care si-a dovedit valoarea,seriozitatea si profesionalismul lucrand(o sa va mirati) si la Antena 3 si La Romania Tv. Atata cat s-a putut. In conditiile oceanului de “antibasism” calculat si propagat de cele doua posturi Sorina Matei a stiut sa ramana in picioare si sa informeze/analizeze cat mai onest ,din punctul ei de vedere,cele ce se intampla in Romania. Cand nu a putut spune tot ceea ce era de spus la cele doua posturi, a scris pe blog. Au aparut pe blogul ei cateva analize de foarte buna tinuta intelectuala,bine scrise,bazate pe informatii netrunchiate pentru care are aprecierea mea.

Sorina Matei a plecat si de la Romania TV dupa ce a fost impinsa cu emisiune ei catre dupa-amiaza cand omul abia pleca de la servicu dar sa-i arda de televizor. A ramas blogul. Urmarea celor intamplate in martea neagra la Parlamentul Romaniei, Sorina Matei avanseaza o analiza si un plan care ar trebui sa dea de gandit tuturor celor ce judeca cu mintea lor.

Sorina Matei:

“Să nu credeți nicio clipă că tot ceea ce s-a petrecut ieri, în Parlament, este absolut întâmplător sau face parte cumva din cursul firesc al unor proceduri legislative. Blitzkriegul parlamentar năucitor la care România a asistat este doar o etapă a unui plan mult mai mare și bine pus la punct de anihilare a unor instituții fundamentale ale statului și de subrezire a statului de drept în perspectiva luptei crâncene care se va da în alegerile prezidențiale.Totul dar absolut totul, în mintea grupărilor infracționale din USL are o logică, un timing ales, cuprinde o serie de momente și are un unic scop: distrugerea tuturor pârghiilor instuțiilor statului de drept care ar putea să îi încurce în marea luptă 2014.”

Tot textul, aici:http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/12/planul-gruparilor-infractionale-din-usl.html

http://ioanavram.wordpress.com/2013/12/11/planul-gruparilor-infractional...
 

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente