Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Pavelescu: Suntem umiliti si dispretuiti in Europa

April 27, 2014Dan Birsan

Aurelian PavelescuPresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a declarat, sambata, ca institutiile statului sunt ale partidelor politice corupte, afirmand ca reprezentantii partidului sau vor duce "o lupta pentru Romania" in aceasta campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. Seful PNTCD considera ca "suntem umiliti si dispretuiti in Europa".

"Noi facem politica in numele PNTCD care este o institutie nationala. Nu facem politica in numele nostru ca persoane fizice, ca presedinti de partid, vicepresedinti, simpli membri, de aceea va spun ca trebuie sa ducem inca o data o lupta pentru Romania.

Astazi, Romania este o tara ocupata de partidele politice corupte, partidele politice ale infractorilor, penalilor, ale celor care au distrus Romania de 25 de ani. Traim intr-o tara ocupata, in care institutiile statului nu sunt ale statului, nu sunt ale poporului, ci ale lor, ale partidelor politice corupte, ale grupurilor de interese.

Si Parlamentul, si Guvernul, alte institutii ale statului nu sunt ale statului. Ne aflam intr-o situatie fara precedent in istorie. In 25 de ani au parasit Romania peste 3 milioane de romani", a spus Pavelescu la lansarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Presedintele PNTCD considera ca romanii nu sunt respectati in Europa.

"Astazi, in Europa, nu suntem respectati cum ar fi trebuit. E vina noastra, in buna masura, pentru ca astazi, in Europa, dupa ce trecem granita, ne simtim umiliti si ne simtim cetateni de rang secund. Este un adevar. Suntem umiliti si dispretuiti in Europa. Asta din cauza partidelor politice care au ocupat Romania si ne pun in situatii umilitoare.

Din afara, Romania cum se vede ea? O Romanie in care deputati, senatori, ministri merg in inchisoare, o tara in care partidele politice de guvernare lupta impotriva statului de drept si nu recunosc Justitia din Romania, nu recunosc principiile democratice. Aceasta este imaginea Romaniei in Europa.

Este datoria noastra sa o schimbam. Este datoria noastra sa le spunem europenilor ca fondatorul partidului, Iuliu Maniu, vorbea despre Europa ca despre o simfonie a natiunilor", a mai spus presedintele PNTCD.

Pavelescu vrea ca PNTCD sa mearga singur la europarlamentare

Printre candidatii PNTCD la europarlamentare se numara Adriana Carmen Enescu, Avram Fitiu, Nelu Neacsu, Aurelian Pavelescu, Sebastian Bodu, Gheorghe Iancu, Valentin Moldovan, Maria Stavrositu.
 

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente