Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Pavelescu il ataca pe Basescu, dupa dezastrul de la alegeri

December 12, 2012pnt

PavelescuLiderul PNTCD Aurelian Pavelescu a declarat marti ca, din punctul sau de vedere, declaratiile presedintelui Traian Basescu din ultimele zile de campanie au dezavantajat ARD, avand in vedere ca mesajul principal al USL a fost impotriva acestuia.

"Cred ca ne-a dezavantajat, pentru ca mesajul principal al USL a fost 'Jos Basescu', iar aparitiile presedintelui au facut sens acestui mesaj. In primele doua saptamani, inexistenta acestui mesaj a creat mari probleme USL, pentru ca era un mesaj care functiona in gol, aparitiile presedintelui, care aveau rolul de a mobiliza electoratul de dreapta, nu si-au indeplinit scopul", a explicat Pavelescu.

El a mai declarat ca protocolul politic intre partidele care compun ARD nu a fost rupt, este necesara continuarea acestui parteneriat pentru coagularea dreptei, iar rezultatele ARD sunt bune.

"ARD ramane ca intelegere politica, sigur ca, din punct de vedere juridic, legea electorala spune ca alianta electorala se face numai pentru alegeri, dar intelegerea dintre cele trei partide ramane si vom discuta mai departe. Cu siguranta va continua acest protocol, protocolul politic exista deja si nu a fost rupt intre cele trei partide", a mentionat Pavelescu.

El a adaugat ca se vor analiza conditiile in care va continua acest parteneriat, dar ca este absolut necesar ca fortele de dreapta sa nu fie dispersate.

Pavelescu a mai spus ca, in opinia sa, rezultatele ARD sunt bune, pentru ca alianta s-a confruntat cu patru partide parlamentare cu structuri puternice, cu sustinere mediatica mult mai puternica. "Acest rezultat este unul onorabil", a aratat el.

http:// http://www.ziare.com/aurelian-pavelescu/pntcd/pntcd-basescu-a-vrut-sa-ajute-ard-dar-a-dat-sens-mesajului-usl-jos-basescu-1206640

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente