Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Lovitura eficienta si naucitoare impotriva statului de drept va fi dupa 9 decembrie

Ioan AvramCe a fost in vara a fost numai pregatirea. Ce va fi dupa 9 decembrie va reprezenta incununarea “efortului” depus de acesti conducatori ai USL dintre care unul este si prim ministru iar celalalt presedinte a Senatului. Ce este statul de drept am mai explicat si eu si multi. Cateva institutii independente si nesubordonate una alteia. Diferenta fata de dictatura este statul de drept. Nu aduce de mancare acest stat de drept dar aduce un regim democratic. Mancarea se face muncind, cladind, etc. Locurile de munca principala problema a romanilor pot fi ajutate sa apara intr-un stat de drept. Neavand capital romanesc singura asteptare este de la investitia straina. Care, -ma refer la investitia serioasa, nu cea de depozite, hyper(super) marketuri- nu vine intr-un stat unde justitia nu functioneaza bine si eficient.

Baietii de la USL pregatesc adevaratele lovituri dupa 9 decembrie. Acum se fac presiuni uriase asupra Consiliului Superior al Magistraturii, asupra Ialtei Curti de Casatie si Justitie, asupra Curtii Constatutionale, asupra DNA si ANI si mai nou asupra Consiliului National al Audiovizualului. Care CNA a si fost masacrat printr-o ordonanta de urgenta de genul celei ce avea ca obiect Institutul Cultural Roman-ICR.

Chestiunile mari, loviturile se pregatesc din timp si numai orbii nu vor sa vada. Mizez in continuare pe buna credinta a membrilor de la baza PSD si PNL. Care nu trebuie sa asiste neputinciosi sau nepasatori la asemenea naucitoare lovituri pe care le pregatesc cei doi sefi plus cel din umbra adica Dan Voiculescu.

Atrag atentia asupra acestei chestiuni care in euforia generala si ura fata de Basescu scapa multor romani.

Multora le va fi greu sa recunoasca dupa 9 decembrie gresala facuta. Sau vor plange pe umar strain.

Atunci va fi tarziu. O noua duminica a orbului nu aduce nimic bun Romaniei.

Asta nu inseamna ca USL nu poate sa castige alegerile. Toate o indreptatesc sa castige aceste alegeri dar la nivelul real al simpatizantilor si al electoratului aferent.

Care in procente se traduce la 40%!

http://ioanavram.wordpress.com/2012/11/29/lovitura-eficienta-si-naucitoare-impotriva-statului-de-drept-va-fi-dupa-9-decembrie/

Your rating: None Average: 4.8 (8 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente