Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Emil Boc i-a ignorat la Ţebea pe colegii din PDL

September 9, 2014pnt

Boc, Udrea si Pavelescu la Tebea

Dreapta politică a fost divizată şi la Sărbătorile Naţionale de la Ţebea dedicate eroului moţilor Avram Iancu, sărbători desfăşurate duminică, 7 septembrie 2014.

Deşi oficial încă mai este membru PDL, Emil Boc nu a dorit să de ochii cu şeful său de partid. Primarul Clujului l-a ignorat cu desăvârşire pe Vasile Blaga: „Dacă doreşte să ne întâlnim sunt aici, ştie unde mă găseşte”, a spus arogant micul primar al Clujului.

Emil Boc a explicat de ce a stat lipit de Elena Udrea (candidatul PMP la prezidenţiale) şi a refuzat să se vadă cu Blaga: „Eu sunt consecvent în susținerea pe care i-am acordat-o și i-o acord Elenei Udrea. Singurul meu adversar politic este Victor Ponta”.

La Ţebea au participat duminică peste 5.000 de persoane au asistat: dacă Elena Udrea a fost huiduită (dar şi aplaudată de simpatizanţi), Klaus Iohannis a fost bine primit.

Candidatul ACL-ului la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, l-a însoţit permanent pe Vasile Blaga, preşedintele PDL-ului.

Prezenţi la eveniment, un grup de moţi (care s-au numărat printre salvatorii victimelor accidentului aviatic de la Horea) i-au cântat lui Iohannis „La mulţi ani”, chiar dacă ziua sa de naştere este în 13 iunie (1959).

http://www.ziarulapulum.ro/lipit-de-elena-udrea-emil-boc-ignorat-la-tebe...

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente