Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Despre ţapii ispăşitori ai României şi veşnicia sclaviei noastre

December 27, 2012pnt

Mafia comunistaDimineaţa pe 22 decembrie 1989 ieşeam din bloc împreună cu prietenul meu Vlad Cârdei pentru a merge la Televiziune. Era cald, soare, ne bucuram de ora de libertate.

Pe stradă, trecând pe lângă o casă a Securităţii – una dintr-acelea fără flori în geam şi gunoi menajer la poartă - spre surprinderea mea am văzut vreo 10-12 băieţi bine făcuţi, râzând şi fumând veseli, tolăniţi pe postamentul de ciment al gardului. Erau mult mai veseli decât noi, şi era clar că ştiau mai bine de ce râdeau.

Se simţeau bine, le surâdea viitorul. Atunci mi-a devenit clar că fuga lui Ceauşescu era o bătaie de joc şi o mascaradă la adresa unui popor super-înşelat. Altfel, cum ar fi avut tupeu securiştii să zâmbească? Nici măcar nu s-au sinchisit de noi, deşi era clar unde mergeam, entuziaşti, la ora aia.

Apoi a urmat circul. Ceauşescu împuşcat scurt. Delegaţii secrete trimise după conturile lui, ale Securităţii, Partidului etc. Iliescu la putere. În ianuarie 1990, prima iniţiativă a puterii - abrogarea legii avortului şi Legii 18 cea cu controlul averilor: legea cu care Partidul pusese lesă nomenclaturii.

Abrogarea Legii 18 a dat liber la spălarea de bani şi abrogarea sa a fost foarte ciudată la momentul acela. Paralizată prin şantaj, Justiţia a dat liber la hoţie. Toate acestea au permis celor care strânseseră bani prin crime, din suferinţa poporului român, să devină noua putere. Trăiască România modernă, patria criminalilor care scapă mereu!

Concomitent, la televiziune toată vina pentru un regim înrăit în crimă, vechi de 50 de ani, a încasat-o Ceauşescu, nevastă-sa, ceva rude şi vreo câţiva potentaţi comunişti care au fost plezniţi peste mână. Nicio vorbă despre sistemul care permisese toate astea, şi nici despre vechea nomenclatură care acum devenea Mafie, legitimă prin alegeri libere.

Partidul Comunist a contat mereu pe memoria scurtă a oamenilor şi pe ura lor, pe care a cultivat-o şi canalizat-o cum a vrut. Când a murit Stalin, Hrusciov ajuns la putere declara că Stalin a fost băiat rău, şi că totul o să fie bine. Apoi a continuat crimele, liniştit. Când Deng Xiaoping a venit la putere, a spus că “tovarăşul Mao a fost 70% corect, 30% a greşit”, dar că Partidul a fost corect. Iar când domnia Partidului a fost ameninţată de demonstraţiile studenţeşti în Tiananmen, a pus tancurile pe studenţi fără să clipească. În '68 Ceauşescu declama eliberarea de sub cizma URSS-ului, construind însă un imperiu al sărăciei. Poporul n-a simţit nicio diferenţă. Totul a fost doar un circ ce prelungea agonia.

La momente de răscruce, spiritul comunist inventează mereu ţapi ispăşitori şi aţâţă populaţia împotriva acestora, reuşind să scape intact după toate crimele pe care le-a comis.

De fiecare dată, primii care au sfârşit-o prost au fost reprezentanţii publici ai spiritului comunist. Aşa a fost cazul şi în România cu Dej, omorât de un cancer suspect, Ceauşescu împuşcat de securişti, Iliescu (ajuns de ocară după mineriade şi debarcat în final de FSN/PSD).

Cei care, precum firma Crescent, au moştenit banii şi reţeaua de putere a Securităţii şi Partidului Comunist continuă mecanismul, la fel ca şi corupţia. Funcţionează perfect, de ce n-ar face-o?

Analişti cu greutate se întreabă cum este posibil ca românii care strigau împotriva corupţiei, să voteze cel mai corupt Parlament din istorie. Este posibil pentru că românii au fost aţâţaţi împotriva corupţilor, nu a Corupţiei. Li se spune de ani de zile că vinovate sunt câteva persoane. Mafia i-a ales ţapi ispăşitori pe Băsescu & comp, care au încasat toată nota de plată, la fel ca la Revoluţie.

Ăsta a şi fost motivul linşajului mediatic la adresa lor. Asta explică şi guvernul super - umflat – deh, datoriile trebuiesc plătite, nu? – lămureşte şi motivul atacului recent al Vocii Rusiei (şi a Antenei 3) împotriva lui Ponta, etc.

Mafia în care s-a metamorfozat Partidul Comunist va încerca să supravieţuiască prin corupţie şi control. Ultimul lucru pe care doreşte să-l vadă este o Românie prosperă. Pentru a-şi continua nelegiuirile şi a-şi asigura spatele, are nevoie de ţapi ispăşitori. Aviz cuplului Ponta şi Antonescu. Aleargă pe cai mari acum, dar când interesele Mafiei vor cere să fie înfundaţi, nu mă îndoiesc că se va întâmpla.

Mafia care a moştenit sistemul comunist n-o să clipească dacă va trebui să sacrifice pe cineva pentru a-şi asigura existenţa.

Cât despre prosperitatea şi pacea pe care or s-o capete oamenii după votul din decembrie, nu mai are rost să vorbim. Până când Mafia nu este demontată şi mecanismele sale de existenţă nu vor fi distruse, românii vor rămâne sclavii ei.

Cine doreşte să studieze trăsăturile şi modul de funcţionare al celei mai sinistre grupări mafiote de pe Planetă, poate citi Cele Nouă Comentarii despre Partidul Comunist.

de Adrian Sturdza

Your rating: None Average: 4 (8 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente