Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Demisie din PNTCD

September 27, 2015Dan Birsan

Constantin Octavian reprezentant PNTCD in cadru PPEDupa aproape 25 de ani de apartenenta la PNTCD, al carui membru de pe data de 08.01.1990 sunt, imi dau astazi demisia din urmatoarele motive:

Sub conducerea extrem de controversata a presedintelui Aurelian Pavelescu si a celor din jurul sau, PNTCD a deraiat complet spre stanga dand un curs antonim cu doctrina partidului.

Aurelian Pavelescu si acolitii sai din conducerea PNTCD, au refuzat, cu o hotarare demna de o cauza mai buna, modernizarea, rebranduirea reala a partidului.

PNTCD duce tratative in culise pentru "MAREA IMPACARE" cu stanga socialista, incalcand astfel principiile crestin democrate, dupa care m-am ghidat si ma voi ghida toata viata.

Astazi CD-ul(crestin democratia) se regaseste la PNTCD in titulatura si nu in viata de zi cu zi a partidului.

Politica dusa de actuala conducere nu este compatibila principiilor crestin democrate.

Aceasta stare de lucruri nu o pot accepta, cu atat mai mult cu cat sunt presedintele fondator al asociatiei Crestin Democrate a Salariatilor din Romania-CDS si presedintele Asociatiei Crestin Democrate a drepturilor omului din Romania-ACD.

Demisionez din toate functiile pe care le detin in PNTCD, inclusiv din cea de vicepresedinte la nivel national ales prin congres, din cea de presedinte PNTCD Diaspora..si cu durere in suflet si din cea de membru PNTCD.

Imi propun sa promovez mai departe valorile crestin democratiei dupa modelul PPE in spectrul politic din Romania.

Multumesc tuturor colaboratorilor si in special celor ce s-au hotarat sa ma urmeze in noul meu drum politic.

PPE PATRIA NOSTRA // HONOR & FIDELITE !!
Constantin-Octavian Oana
Germania - 26.09.2015 

Your rating: None Average: 2.3 (3 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente