Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

De ce în PNȚCD?

Ghoerghe Duduiala DoljPentru că pe de o parte ma simt amenințat de convulsiile aproape neîntrerupte ce se petrec in viata social politica si economica din anii grei de tranzitie care par a fi fara numar, nu numai pentru generatia mea dar si pentru cei care nu s-au nascut incă. 
 
Este trist sa constati ca mintile si sufletele oamenilor din politica si unele  afaceri sunt marcate doar de setea de îmbogătire și de ascensiunea rapida in viata politica, iar între cei îmbogățiți peste noapte, nu mai există posibilitatea de împăcare. 
 
Pe de alta parte ideologia partidului este tradițional fundamentă pe religia și credința istoric creștină și deci este mai aproape de adevăr, de valorile sacre ale lumii și de umbra vie a conceptului creștin. Deasemenea constat după un sfert de veac de libertate democratică, portretul politicianului nostru este încărcat doar de gusturi otrăvite și vicii prin care rușinează și animalele, parcă nu a constatat încă cum să fie om. 
 
Iată câteva motive pentru care imi doresc  ca toți oamenii care cred că încă nu este totul pierdut să știe că se poate schimba constiința pierdută și un bun creștin este conștient că faptele omului sunt sursa suferințelor lui. De aceea cred ca,  pentru a veni alături de PNȚCD nu este motiv de invitație, pentru că aici esti mereu acasă, în familia ta crestină unde totul se poate face cu modestie, decență și teamă de Dumnezeu.
 
Gheorghe Duduiala
Your rating: None Average: 4.9 (32 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente