Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Aurelian Pavelescu despre congresul PNTCD

September 28, 2014 — Anonim

Pavelescu CoposuCongresul PNTCD de azi a fost un succes. Pentru prima data in 25 de ani un presedinte in functie vine la un congres al taranistilor, presedintele care - nici dusmanii sai cei mai prosti nu pot contesta -, a condamnat formal comunismul si a pus tepe in curul multor politicieni corupti (parafraza la Tutea), dispretuind suveran partidele mizere. Traian Basescu. In acelasi timp, Victor Ciorbea mananca la masa rosilor - taranistul "autentic", liderilor paratilor, celor care au distrus si tradat partidul de o mie de ori, cu nerusinare. Traian Basescu va ramane in istorie ca presedintele care a ingenuncheat sistemul ticalos, nu a cedat, de aceea a fost aplaudat astazi de taranistii care au ramas taranisti, nu au facut pactul cu rosii, fie ei comunisti sau liberali. Da, provocam ura si invidie, noi, cei de 1%, nu-i asa, dar, noi, care nu ne-am murdarit vreodata si, tocmai de aceea, fara de pret. Alianta cu PMP a PNTCD are sansa de a deveni singura alternativa la o clasa politica corupta si imbecila, dar si la o societate civila si o media aservite, aproape plenar. La finalul celor doua mandate ale sale: presedintele si-a facut datoria, ne-am facut datoria!

O replica pentru o obraznicie. D-na Renate Weber, Ioan Mircea Pascu si Antena 3, doar pe ei i-am vazut, in fuga, cu cateva minute in urma. Era si o doamna prezentatoare, evident, prea saraca pentru a isi permite libertatea de constiinta. Zic, d-na Weber, reprezentanta stangii extreme, ateiste/pro-anti-familie, matroana Soros in Romania, devenita liberala (de dreapta, se-ntelege), ca si Mircea Pascu, un MosTeaca pesedist, despre Corneliu Coposu si PNTCD. Cand Coposu traia si era denigrat sistematic, iar partidul pus la zid de imbecili, cei doi nu stiu sa-l fi aparat, laudat, apreciat in vreun fel, iar securistii, se stie. Astazi, Antena 3 a ajuns sa-l venereze, cu securistii ei cu tot, ca, e de la sine inteles, si Dan Voiculescu e un fel de Corneliu Coposu, cum si Renate Weber e un fel de Elisabeta Rizea. Sictir!

Aurelian Pavelescu Facebook

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente