Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Aurelian Pavalescu: Crin Antonescu, "lipsit de scrupule si moralitate"

Aurelian PavelescuPreședintele PNȚCD cataloghează drept o "diversiune și o manipulare" anunțul lui Crin Antonescu potrivit căruia PNL și PNȚCD - Aripa Ciorbea ar urma să semneze un acord.

"Lucrurile sunt foarte clare. PNŢCD are un singur preşedinte, eu sunt acela. Uitaţi-vă în Registrul partidelor. Victor Ciorbea a plecat din PNŢCD din 2004 şi nu este nimic, este în afară partidului. Numai că, încercând să facă o diversiune şi o manipulare, aruncă în mass-media asemenea minciuni. Este un om care nu are niciun fel de limita morală şi niciun fel de bun simţ", a declarat Aurelian Pavelescu pentru Ziare.com.

"Minte cu neruşinare"

Referitor la anunțul liderului PNL, Aurelian Pavelescu l-a acuzat pe Crin Antonescu că "minte cu nerușinare". "El cunoaşte foarte bine situaţia PNŢCD, dar a acceptat să mintă cu neruşinare vorbind despre o aripă Ciorbea a PNŢCD. Este un om care nu are niciun fel de limită şi niciun fel de scrupule. Îi cer lui Crin Antonescu să îşi vadă de partidul lui şi de PSD-ul unde a anexat PNL, fiind o ruşine pentru tot ce înseamnă liberalism în România", a replicat Aurelian Pavelescu.

El a subliniat încă o dată că instanţa i-a dat dreptate, în mod irevocabil, aşa că Victor Ciorbea "nu poate să semneze ceva pentru PNŢCD, pentru că nu îi dă voie legea".

Autor: Ana-Maria Adamoae

http://www.evz.ro/detalii/stiri/Aurelian-Pavalescu-Crin-Antpnescu-lipsit-de-scrupule-i-moralitate-1005932.html

No votes yet

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente