Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

adrian_tolovici's blog

Actiune 8 Martie

March 11, 2014adrian_tolovici

Desi vremea a fost ploioasa, entuziasmul colegilor mei a facut posibila o actiune iesita din tipare. In ciuda vremii reci si inchise baietii s-au mobilizat exemplar si au dat bucurie si au smuls zambete si chiar saruturi alaturi de domnisoarele si doamnele preocupate de grija banilor cheltuiti la piata sau la hypermarket. Multumesc inca odata celor care au participat si ii mentionez pentru ca au impartit cateva sute de flori si felicitari intr-o zi deosebita de  8 Martie. Multumesc Eugen, Ionut, Vlad, John, Andrei si Bogdan!

GUVERNAREA LUI NU

Guvernul lui NUNu aprobam bani de la buget pentru investitii, deoarece am putea crea locuri de munca si vom moderniza aeroporturi in Moldova (Iasi s-a terminat, Suceava este in curs) sau refacem centura Bucuresti pentru legarea A1 de A2.

Nu platiti cash pe zi mai mult de 2000 RON si nu plati pe zi mai mult de 10000 RON. Daca ai mai mult de 500 de angajati/colaboratori/zilieri si oamenii nu au card bancar, nu poti sa platesti salariile. Pai asta, o fi progres? Dar daca angajatii nostrii sunt trendy si vor sa fie platiti cu bitcoin, ce ordonanta ne dati?

Despre legea vanzarii - cumpararii terenurilor agricole in extravilan de catre persoane fizice

Aceasta lege care este momentan prinsa intre Guvernul si Presedintele Romaniei ne avertizeaza ca se poate vinde - cumpara teren agricol in Romania sau pe intelesul tuturor bucati de Romania. Sa nu ne alarmam insa, dar in buna traditie a anilor 90, cand cateva adeverinte de proprietate au creat senzatia ca guvernul FSN, FDSN si apoi PDSR vroiau improprietarirea celor in drept s-a dovedit un vis frumos. Dupa anul 2000 lucrurile au devenit serioase si trebuie sa ai bani si utilaje, sa poti lucra pamantul si sa fii in stare sa reconstitui proprietatea mostenita de la parinti, rude sau diferite acte de mostenire sau donatie. Cei care lucreaza la Cadastru stiu ce inseamna sa incerci sa recunosti pe teren ceea ce este prost mentionat sau cu intentie gresit in acte.

Comentarii recente