Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Politica interna

Discutii interne

Tehnocrați în țară de manipulați sau cum să fii rege în țara orbilor

December 4, 2015Dan Birsan
După lupte seculare care au durat 26 de ani, am înfrânt!
 

Vlad Dumitrache - PNTCD Brasov

February 16, 2015Dan Birsan

Vlad Dumitrache presedinte PNTCD Brasov discutand despre viitorul PNTCD:

In politică sau în afara ei?

September 30, 2014pnt

Daniel Remus VeresElitele rămân elite oricum.

Viitor de aur țara noastră are

September 14, 2014Dan Birsan

Zece ani de PSD.

Emil Boc i-a ignorat la Ţebea pe colegii din PDL

September 9, 2014pnt

Boc, Udrea si Pavelescu la Tebea

Dreapta politică a fost divizată şi la Sărbătorile Naţionale de la Ţebea dedicate eroului moţilor Avram Iancu, sărbători desfăşurate duminică, 7 septembrie 2014.

Deşi oficial încă mai este membru PDL, Emil Boc nu a dorit să de ochii cu şeful său de partid. Primarul Clujului l-a ignorat cu desăvârşire pe Vasile Blaga: „Dacă doreşte să ne întâlnim sunt aici, ştie unde mă găseşte”, a spus arogant micul primar al Clujului.

Se strânge laţul. Urmează Ponta?

July 10, 2014pnt

Daniel Remus VeresVaran, mitoman, tot un drac.

PDL "înghite" Forţa Civică cu MRU cu tot

MRU devine PDL-ist. A anunţat luni noaptea. Oficializarea absorbţiei FC de către PDL se va face în această săptămână. S-au răcit complet relaţiile lui MRU cu „zona” Băsescu?

Anunţul de la 11 noaptea

Darul nesimtirii

June 1, 2014Dan Birsan

Nu pot patrunde tainele sufletesti ale unora care azi spun una, pentru ca maine sa faca alta, sa laude pe fata si sa critice pe la spate, sa treaca de la un partid la altul, dupa interes, sa scuipe unde au mancat si sa se entuziasmeze la comanda. Pe scurt, sunt inadecvat pentru ceea ce la noi, in conditiile date, se cheama cariera.

Unificarea PNL cu PDL. Si ? Deocamdata doar oportunism.

May 29, 2014Dan Birsan

Ioan AvramAu demarat cu o viteza remarcabila preparativele unui inceput de unificare a doua partide de pe partea dreapta a politicii. Cel putin asa se declara ambele. Este cazul PNL si PDL. Conducerile celor doua partide s-au inteles sa aiba un candidat comun la prezidentiale,sa nu faca o alianta ci sa dezvolte legatura dintre ele pana la fiintarea unui mare partid de dreapta. Probabil candva dupa alegerile prezidentiale.

Comentarii recente